2789
به زبون اسون

نه به زبونم ساده نیست ولی تو که انتخاب خوبی نداری انتخابت بین بد و بدتره، همچین مرد بی وفا ووحشی چرا ازش انتظار وفا داری؟؟ تو که با یه ادم نرمال ازدواج نکردی که انتظارات نرمال داشته باشی!

چطور قبل از ازدواج چشماتو رو این اخلاقاش بستی؟ نگو تغییر کرد، ادمی که تو تعریف میکنی نمیتونه خشم و قلدریشو پنهان کنه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به عنوان روان شناس میگم خدمتت سریعا با آثار ضرب و جرح ک داری ب کلانتری محل پناه ببر یک سری مدارک شناسایی و عقدنامه و لباس هم بردار میفرستنت پزشکی قانونی و بگو من بزنمیگردم اون خونه ب 123 تماس بگیر و در جریان کامل قرار. بگیرن احتمالا با وصع شما ببرتون پانسیون ها نگهداری خودشان اصلا اون منزل برنگرد تحت هیچ شرایطی و طلاق و مهریه ات تا قرون آخر بگیر و دیه ها هم جسمی هم روحی. و برو سرکار و ی زندگی با آرامش شروع کن

انسانم آرزوست 

مثلا با پاهاش میاد روصورتم وایمیسته انقد لگد میزنه تا خون ازگوشم بریزه خنده دارنیست استیکرت گاهی زند ...

متاسفم مشکل روان داره اونم از نوع جنون

و برای درمان و دارو باید بستری بشه حتما

کلا شخصی که بخودش یا دیگران آسیب بزنه رو

اورژانسی و سریع بستری میکنن

و این برگه برنده برای شماست تو همه موارد ...حقوقی و طلاق و..

تا میتونی فعلا بحث نگنو فاصله امن رو رعایت کن

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

قبل ازدواج ک کتکم نمیزد ک بخام بفهمم

کتک نمیزد ولی خب حتما با مردم توکوچه خیابون سر رانندگی سر حساب کتاب مالی تو مغازه ... دعوا میکرد عصبانی میشد حتما با خودتم تند برخورد کرده بود

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

هیچی یکبار با همون سر صورت خونی

پاشو برو در خونه بابات در باز کردن خودت بزن به بیهوشی

لباسای تنت هم قبلش پاره بکن

بگو لخت از خونه بعد اینک کتکم زده پرتم کرذه بیرون

بخاطر ابرو شون مجبورن حمایتت کنن