2789

پسرم کلاس هفتمه ، مدرسه ایی ک میره افتضاحه هم از نظر آموزشی هم تربیتی ، پسر منم تاثیر گرفته متاسفانه

جای دیگه رفتم برا ثبت نام گفتن توی محدوده ی ما نیستین ، چیکارکنم که ثبت نامش کنن

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

آشنا پیدا کن که خونشون اطراف مدرسه ای که میخوای باشه بتونی اجاره نامه جور کنی

نوشی تو بر سنگین دلان/زهری به کام خستگان❤️🩹 -مامان شمع هاشو کی فوت کنه؟🥀-من تو رو با یتیمی بزرگت کردم الان خودم یتیم شدم مادر🥀-باباییه؟🥀-امروز عروسیشه اسم عروسم ایران خانومه🥀#فرزند_ایران💚🤍❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اشنایی اونجا ندارید خونه داشته باشه؟ادرس اونارو بدید

اخه باید سرویس بگیرم

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

پوووول کارو حل میکنه

چند نفرم گفتن بگو پول میدم

مثلا مستقیم بگم بهشون پول کمک میکنم به مدرسع؟

چند نفرم گفتن بگو پول میدم مثلا مستقیم بگم بهشون پول کمک میکنم به مدرسع؟

اره مستقیم بگو کمک به مدرسه میکنم

در طول سال هم کمکی از دستم برمیاد میکنم

باید با روی خوش اصرار کنی زیاد که تعریف مدرسه تون رو زیاد شنیدم و ...

اگر نشد

دیگه برو قولنامه جور کن

اره مستقیم بگو که مثلا اینقدر بیشتر پول برای مدرسه میدم.

اگه برم اداره آموزش پرورش مشکلمو بگم بهم نامه میدن ؟

صبح میخوام یه سر برم شهر گفتم برم اداره بگم بهشون ببینم نامه میدن بهم

اگه برم اداره آموزش پرورش مشکلمو بگم بهم نامه میدن ؟ صبح میخوام یه سر برم شهر گفتم برم اداره بگم بهش ...

خیلی بعید میدونم، اما میخوای بازم برو، اگه نشد هزینه ی بیشتر باید بدی.