2789
عنوان

با نامزدم ماهی 2بار میخوام دیدغر حضوری داشته باشم خوبه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 35 پست
اگه بهمون نمیگی "ولو تو بغل پسره" باید بگم ماهی دوبار خیلی کمه ارزش با ندیدن حفظ نمیشه به چیزای دیگس ...

من با دیدن زیاد وابسته میشم نه ک شناخت داشته باشم

آقایون حق شرکت در تاپیک من و ریپلای کردن کامنت من رو ندارن مردی که در چنین فضای خانومانه ای باشه حرفش برام مفتم گرونه.

من با دیدن زیاد وابسته میشم نه ک شناخت داشته باشم

حداقل وسط کارو بگیر نه ماهی دوبار تو نه هفته ای دوبار اون

نوشی تو بر سنگین دلان/زهری به کام خستگان❤️🩹 -مامان شمع هاشو کی فوت کنه؟🥀-من تو رو با یتیمی بزرگت کردم الان خودم یتیم شدم مادر🥀-باباییه؟🥀-امروز عروسیشه اسم عروسم ایران خانومه🥀#فرزند_ایران💚🤍❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شناختم گلم رابطه بعد یجایی هر روز هر روز ببینیش و عقدم ب این زودیا نباشه ب زوال میره

وقتی اینقدر عاقلی نیاز به راهنمایی نداری. همون که خودت بهشون گفتی خوبه. ۸ بار زباده

من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....

ماهی دو بار کمه بنظرم

حداقل هر هفته همدیگرو ببینید

نامزدت حرف بدی نمیزنه هر بار بعد کلاس همدیگرو ببینید

چون هدف شناخته موقعیتای مختلف همدیگرو بشناسید

قبلا هم تاپیک با همین مضمون زدید و حرفتون رو هم کامل نزدید تهش گفتید من قبلا کامل شناختمش و دعوا راه افتاده

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

حداقل وسط کارو بگیر نه ماهی دوبار تو نه هفته ای دوبار اون

من یه لیست بالا بلند نوشتم از چالش هایی ک باید تو اشنایی اونو واردش کنم و بسنجمش از انواع امتحان ها

تو بیشترشون سر بلند بوده

من به انتخابم مطمئنم تو ۸ ماه شناختمش

اما پدر من اجازه عقد نمیده تا ۲ سال

بحث اینه ک من پاشم هفته ای یکبار ببینمش

فک میکنم زیاد دیگ بعد ۲ سال ما اصلا جذابیتی برا هم نداریم

شدیم مثل زن و شوهر

آقایون حق شرکت در تاپیک من و ریپلای کردن کامنت من رو ندارن مردی که در چنین فضای خانومانه ای باشه حرفش برام مفتم گرونه.

من یه لیست بالا بلند نوشتم از چالش هایی ک باید تو اشنایی اونو واردش کنم و بسنجمش از انواع امتحان هات ...

اولا که اگر قرار بر جذابیته خب مگه قرار نیست یه عمر با هم باشید؟ پس زن و شوهر هیچ جذابیتی برای همدیگه ندارن چون با همدیگه دارن زندگی میکنن؟

استدلالتون اشتباهه ولی از گفتارتون مشخصه که حق با شماست

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

برو تو اتاق تو خونتون درم ببند رو خودت تا ارزشت حفظ شه

😂🤦🏻♀️

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

من یه لیست بالا بلند نوشتم از چالش هایی ک باید تو اشنایی اونو واردش کنم و بسنجمش از انواع امتحان هات ...

من ۱۴ سال از ازدواجم میگذره همسرم هنوز مثل ۲۰ ساله ها عاشقمه و مثل تازه عروسا باهام رفتار میکنه کسی رو که آدم برا یه عمر بخواد با دیدن زیاد براش عادی نمیشه

نوشی تو بر سنگین دلان/زهری به کام خستگان❤️🩹 -مامان شمع هاشو کی فوت کنه؟🥀-من تو رو با یتیمی بزرگت کردم الان خودم یتیم شدم مادر🥀-باباییه؟🥀-امروز عروسیشه اسم عروسم ایران خانومه🥀#فرزند_ایران💚🤍❤️

اولا که اگر قرار بر جذابیته خب مگه قرار نیست یه عمر با هم باشید؟ پس زن و شوهر هیچ جذابیتی برای همدیگ ...

شما پیش مطرح ترین مشاورای ازدواج برو

جذابیت زوجین تا یه مدت تو اوجه بعدش نه ک از هم خسته بشن نه

فقط ب هم عادت میکنن