2789

بچه ها چیز رسمی بین ما نیست

اما ارتباطمون پنهانی ام نیس

من هفته ای ۲ روز کلاس میرم

نامزدم میگ هر بار ک کلاس میری بعدش همو ببینیم

یعنی ماهیی ۸ بار

اما من میگم خیلی زیاده

هر ۲ هفته یکبار خوبه

شما چی میگید

لطفا دخترایی ک هر روز تو بغل پسره ولو هستن نظر ندن

من هدفم حفظ ارزش خودم هس

آقایون حق شرکت در تاپیک من و ریپلای کردن کامنت من رو ندارن مردی که در چنین فضای خانومانه ای باشه حرفش برام مفتم گرونه.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه نمیشه حضوری بهتر میشناسی طرف تو

شناختم گلم

رابطه بعد یجایی هر روز هر روز ببینیش و عقدم ب این زودیا نباشه ب زوال میره

آقایون حق شرکت در تاپیک من و ریپلای کردن کامنت من رو ندارن مردی که در چنین فضای خانومانه ای باشه حرفش برام مفتم گرونه.

اگه بهمون نمیگی "ولو تو بغل پسره" باید بگم ماهی دوبار خیلی کمه ارزش با ندیدن حفظ نمیشه به چیزای دیگس باید فرصت شناخت داشته باشی

نوشی تو بر سنگین دلان/زهری به کام خستگان❤️🩹 -مامان شمع هاشو کی فوت کنه؟🥀-من تو رو با یتیمی بزرگت کردم الان خودم یتیم شدم مادر🥀-باباییه؟🥀-امروز عروسیشه اسم عروسم ایران خانومه🥀#فرزند_ایران💚🤍❤️

هفته ای یک بار خوبه، با حفظ خط قرمزا با هم وقت بگذرونید

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...

اگر جهت اشناییه بیشتر هفته ای یکبار باید باشه

دو بار در ماه کمه و باعث دلزده شدن و دوری پشر میشه

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

نامزدیی که قرار هس به ازدواج ختم بشه محدودیت نمی خواد و همه دیدارها هم برای کاستن ارزشها نیست بلکه به شناخت از همدیگه هم کمک میکنه و میتونه مفید باشه

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تا بود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود،،،لطفا مردا درخواست دوستی ندین، خسته شدم از دستتون

الان کم ببینیش ارزشت حفظه گلم؟کسی که به فکر این چیزاست به پسره میگه بیاد خواستگاری همه چی رسمی جلو ب ...

چرا فک میکنی نیومده ۳ بار خواستگاری اومده