2789

اصلا انگار مرده متحرکه با کسی دو کلمه حرف نمیزنه هیچ جا نمیره فقط پای تلویزیون تازه یکی از قرصاص که گیر نمیاد بخوره توهم میزنه صدا تصویر توهمی میبینه میشنوه اینقد دورشو میگیریم ولی فایدع نداره من که باهاش کلا حرف نمیزنم دیگه فکر میکنم بی مادرم مادر ندارم فقط انگار یه موجود زنده س که نفس میکشه دیگه هیچی بنظرتون برام خاستگار بیاد باید بهش بگم مامانم اینجوریه یا لازم نیس ای خدا خیلی از وجود مامانم خجالت میکشم میگم همه تو ذهنشون میگن مادر فلانی دیوونه س سالم نیس نریزین سرم بگید چرا راجب مادذت اینجوری میگی تو شرایط من نیستین با وجود اینکه از خوشگلی چیزی کم ندارم هرجا میرم کلی خاطرخواه دارم چرا از فامیل کسی نیومد خاستگاریم بخاطر مریضی مامانم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چند سالشونه؟

باید دارو مصرف کنه هرچند کاملا خوب نمیشه ولی تأثیر داره بالاخره

خودت چند سالته عزیزم

آه گویی ز دخمه ی دل من روح شبگرد مه گذر کرده ...🌱درخواست دوستی هیچ کس قبول نمی کنم. 🚫

خب درمان داره ی دوره باید بیمارستان روانی بستری بشه داروها شو منظم بخوره عادی میشه

چه فایده داره یه عمره داره قرص میخوره ولی این ادم دیگه یه ادم سالم نیس

چه فایده داره یه عمره داره قرص میخوره ولی این ادم دیگه یه ادم سالم نیس

تامیتونی بهش خدمت کن ک خوشبخت وسعادتمند بشی

دوستی باهرکه کردم خصم مادرزادشد. آشیان هرجاگزیدم خانه صیادشد..

پدر منم همینجور بود صداها و صحنه های بد میدید یه روانپزشک عالی پیدا کردم استاد دانشگاه بود خدا خیرش بده با ۳تا نسخه خیلی اکی شد گفت با ۷ جلسه کلا درمان میشه متاسفانه پدرم جلسه سوم فوت شد از کرونا