2777
2789
عنوان

کرم صورت خوب چی میزنید؟

11722 بازدید | 27 پست

سلام خانوما مارک کرم صورتتون چیه؟ من اکثر کرمهایی که میزنم صورتم جوش میزنه   کرم برای آبرسانی چی خوبه؟ 

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انواع اقسام کرمِ.بعضیا مخصوص شبن بیشتر لایه بردارن.خاصیت ضدچروک هم دارن.طراوت و زیبایی کافی بعد ی مدت رو پوست ایجاد میشه.ترتینویین لایه برداره من میزنم البته ترکیبی .اطراف چشم و لب ن. و AHA ...بعضیا هم حالت انعطاف پذیری پوست رو حفظ میکنن.

منظورت مرطوب کنندس؟کرم ارزون میخوای یا گرون؟

اره چون نمیخوام پوستم چرب بشه جوش میزنم, متوسط باشه قیمتش ☺

انواع اقسام کرمِ.بعضیا مخصوص شبن بیشتر لایه بردارن.خاصیت ضدچروک هم دارن.طراوت و زیبایی کافی بعد ی مد ...

کرمهای لایه بردار زیاد استفاده کردم برای جای جوش, یه کرم روزانه میخام

من پوست خشکه وازلین میزنم چروک نشه

وازلین چه ربطی به چروک شدن یا نشدن داره؟

دوست عزیز مخالف نظره شخصیه منی ریپلای نکن همینطور که نظره شخصیه منو قبول نداری منم صدبرابر مال تورو قبول ندارم..پس ریپلای نکن دوست عزیز

برا من دکتر اوریاژ زد خیلی خوب بود.ولی الان قیمتش گرون شده.من خودم پوستم خیلی حساسه‌.منتظره دست بهش بزنم جوش بزنه.ولی آرکونم میزنم خیلی خوبه.به پوست من که سازگاره

وازلین چه ربطی به چروک شدن یا نشدن داره؟

چون خیلی چربه.رو پوستای خشک تاثیر خوبی داره .جلو چروک شدنو میگیره .پماد آ.د و وازلین فرق نمیکنه هر دوش خوبه.من انواع و اقسام کرمهای گرونو  برا چروک امتحان کردم خسته شدم اخرش رفتم سراغ وازلین .دیدم این از همشون بهتره.الان چن ساله دارم میزنم.

چون خیلی چربه.رو پوستای خشک تاثیر خوبی داره .جلو چروک شدنو میگیره .پماد آ.د و وازلین فرق نمیکنه هر د ...

برای پوستای خیلی چرب چه کرمی خوبه بنظرتون؟

دوست عزیز مخالف نظره شخصیه منی ریپلای نکن همینطور که نظره شخصیه منو قبول نداری منم صدبرابر مال تورو قبول ندارم..پس ریپلای نکن دوست عزیز