2789
عنوان

اگه همسرتون هیچ وقت پول نده بهتون بعد بگه چقدر پس انداز داری

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 76 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

درکت میکنم منم همینم .به هیچ وجه لو نده .ده تومن ده تومن جمع کنی از لباس و وسیله بزنی بدی ب اون؟

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

بگو حساب کن توی این 22 سال چقدر واسه خودم به عنوان همسرت به عنوان شریک زندگیت، بهم پول دادی همونقدر پس انداز دارم

آقا پس انداز من از شریک زندگیم صفر هست

یکی از سخت ترین کارهای دنیا چال کردن آرزو هاست نه آرزو های ماورایی بلکه آرزو هایی که واسه جامعه اصلا آرزو حساب نمیشه و اصلا دغدغه ای مثل اون ندارن که اسمش بشه آرزو

فکرکنم لو رفتی بانو 😐

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اصلا بهش نگو چون هر طوری شده ازت میگیره دوس داشتن این مدلی دیگه ندیده بودم 😅😅

ببین همش دورم میگرده همش قربون صدقه ام میره ولی پول میخوام میگه صبر کن بعد اینقدر که صبر میکنم بیخیال میشم هرچی لازمه میخره خودش

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️

بهش بگو حقتو بده بگو بعد بیست و دوسال توام زحمت کشیدی و حق داری از بس نگرفتی عادت کرده میگن بده کارو ول کنی طلبکارم میشه حالا بهش گیر بده بگو من زنم شاید دلم چیزی بخواد هرماه باید بده قانونا