2789
عنوان

توروخدا بیاین راجب پارتنرم و رابطه ای که توشم

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 113 پست
ببین خوب کاری کردی تا حالا لی لی به لالاش گذشتی .فکر کرده بوده 💩💩خاصیع ..پیام داد با خط دیگه بلاک ...

دقیقااا اولا اصلا اینجوری نبود دور سرم میگشت انگار زیاد بهش رو دادمو با سازش رقصیدم پرو شده . حتی مشاورم بهم گفتی بود خودت خرابش کردی انقد که با همه چی کنار اومدی

میدونم مغروره حالا حالاها پیام نمیده تو این مدتم من خودمو جمع و جور کنم دیگه برنمیگردم بهش ایشالا

دقیقااا اولا اصلا اینجوری نبود دور سرم میگشت انگار زیاد بهش رو دادمو با سازش رقصیدم پرو شده . حتی مش ...

حتما که بر نگرد .الآنم اگر میبینی میری تو فکرش و هی شیطان وسوسه میکنه از بلاکی درش بیاری .چون شمش تمام خودتو گرفته .الان مثل معتادی میمونی که تمام خونش کثیفه .تا ترک کنه و پاکسازی کنه یکمی طول میکشه ..اما دیگه برنگرد سمت این از خود متشکر که برای نفس کشیدنت هم تعیین تکلیف میکرد .چون تو با رفتارت این مجوز رو بهش داده بودی

ببین تو میتونی با انتخاب آدمهای دور و برت .این مجوز رو بدی که بزارن رو تخم چشماشون و باهات مثل ملکه برخورد کنند و بهت احترام بگذارند .یا بندازن زیر پاشون و شخصیت و غرورت رو لگد مال کنن و شأن انسانیتو زیر سوال ببرن

کدوم بهتره زندگی مثل یه ملکه یا زندگی مثل یه برده!!؟

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حتما که بر نگرد .الآنم اگر میبینی میری تو فکرش و هی شیطان وسوسه میکنه از بلاکی درش بیاری .چون شمش تم ...

اوه خواهر جون انقد اینارو باهاش گذروندم که دیگه حتی وسوسه نمیشم درش بیارم از بلاک

قبلانا جدی حالم بد میشد تو این مدت گریه و زاری

یادمه یه بارم با مشت زدم تو دیوار دستم شکسته بودد

ولی الان انگار خنثی ام جدی گریمم نمیاد

فقط میترسم برگرده با حرفاش که اشتباه کردمو ببخشیدو نفهمیدمو تکرار نمیشه بازم خر شم من بدبخت

درسته حرفتون همش دست خود ادمه

عشقم اینکه رابطه داشتی چندان هم مهم نیست.

دوست پسرت بوده طرف طبیعیه

ولی اینکه بخوای صرفا چون باهاش رابطه داشتی به رابطه اشتباه ادامه بدی واقعا بده

برید تراپی اگه درست شد که شد

اگه نشد سعی کن با عقلت تصمیم بگیری

اوه خواهر جون انقد اینارو باهاش گذروندم که دیگه حتی وسوسه نمیشم درش بیارم از بلاک قبلانا جدی حالم بد ...

ببین واسه همین میگم سیمکارتتم خاموش کن .برو همین امروز سیمکارت به نام مادرت بخر .بگو به خاطر نتش میگیرم ..راه ورود این آدم سمی رو ببند .تا وقتی راه ورود باز باشه معلومه دوباره نیاد تا سم رو بریزه تو وجودت و از دیدن به برده لذت ببره .آلان تو حکم معتادی رو داری و اون مواد فروش .از خداشه دوباره التماسشو کنی .شک نکن دوباره پیام و ژنو میکرده با خط های دیگه مثل مواد فروشی که میدونه طرف هنوز طالبه و میگه بزار به تیری بزنیم تو تاریکی

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

رابطه داشتی دلیل نمیشه خودتو بدبخت کنی، جلو ضرر از هر جا بگیری منفعته

درسته قشنگم منم بین اینکه بخاطر اشتباهم ادامه بدمو بسوزمو بسازم یا نه تموم کنم و بکشم کنار با وجود همه چی مونده بودم فعلا که کات کردم...

درسته قشنگم منم بین اینکه بخاطر اشتباهم ادامه بدمو بسوزمو بسازم یا نه تموم کنم و بکشم کنار با وجود ه ...

عزیزم وقتی فهمیدی اشتباهه دردش را بکش و برنگرد

درخواست دوستی نده لطفا، از سر بی نتی اینجام.....اگر میخوای توهین کنی ریپلی نکن چون در حدم نیستی

عشقم اینکه رابطه داشتی چندان هم مهم نیست.دوست پسرت بوده طرف طبیعیهولی اینکه بخوای صرفا چون باهاش راب ...

درسته الان خیلیا مهم نمیدونن براخود من مهم بود کاش اون کارو نمیکردم ولی گذشته دیگه

یه بار خدم همین چند وقت پیش رفتم مشاور گفت اکثرش بخاطر اینه که هنوز سنش کمه و تو اون فازه ولی جدا از رفتارا شما خانواده ها و ارزش هاتون اصلا بهم نمیخوره فردا شما باهم شدین خانواده هاتونویه جا حتی نمیشه تصور کرد چون کنار نمیان صد درصد . برا شما نمیشه چه الان چه بعدا که اونوقت باید طلاق بگیریو کارت سخت تره

درسته دقیقا چشمم.

چشمت بی بلا