2821
2789
عنوان

از شوهرم ناراحتم

299 بازدید | 32 پست

نمیدونم حساس شدم یا حق دارم ولی ازش ناراحتم البته ی کم اوضاع بهم ریخته ولی خب همون قدر برا اون سخته برا منم سخته شرایط حق نداره سر من خالی کنه ک میگم کار ساختمونی داریم میگم درست انجام نداده تو هم درست پولش نده میگه بهتر این میخواستی باید خودت بالا سرش وامیستادی حالا من یه هفته دیگه زایمانم اونم جلوجمع میگه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

[QUOTE=414549241]به جای تاپیک زدن همینو اروم به خودش بگو علی خیلی ازت ناراحتم چرا؟ باز چی شده؟ چرا اون حرفو به ...[/QUO

وایی تصورش کردم خندم گرفتicon

غمگینم مثل مردی که با هزار بدبختی زن گرفته اما سر به زنگا میفهمه که زنش مردح!!!

درمورد این موضوعات تو جمع صحبت نکنین

خودش شروع کرد گفتم تمیز کار نکرده بعد سه بار امدن برا ی نقاشی بازم لکه گیری میخواد درامد اینجوری میگه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

به جای تاپیک زدن همینو اروم به خودش بگوعلی خیلی ازت ناراحتم چرا؟ باز چی شده؟چرا اون حرفو بهم زدی تو ...

ببخشید گرفته خوابیده خودش همون لحظه میگفتم جلوجمع بحث میشد

همون بارداری ،حساس شدی...وگرنه حرف منطقی زده

منطقیه ادمی ک اورد بعد سه بار رفتن امدن کارش تمیز نیس بعد ب زنی ک هفته بعد زایمانش اینجور بگه خودت بالا سرش وایسا

همیشه انقد بی درکه؟

چ بدونم میگه ب حرف تو گوش کردم پاشیدم تو خونه بازسازی شه دوماه علافم خونه مردم یه هفته دیگه بچه ام دنیا میاد خونه کامل نیس تو همش غر میزنی

همون لحظه که نه. توی خلوت خودتون وقتی توی تخت پیشش دراز کشیدی بگو بهش

کدوم تحتدوماه اواره ایم من یجاماون یه جا دیگه سر همین تعمیرات خونه جدید

البته توی تخت خواب بحث جدی نکنید. بنظرم بزارش برای صبحانه یا ناهار شام یا کلا وقتی دارید حرفای روزمر ...

ما خونه رو کوبیدیم بازسازی صفر تا صد داریم میکنیم هر روز غر همین میزنه وسایلام بخشیده از نو گرفتنش خیلی گرون شده هرچی من بهش میگفتم خورد خورد قبل سال بخریم گوش نمیکرد حالا میگه ب حرف تو شدم خونه دستکاری کردم دوماه علافم

کدوم تحتدوماه اواره ایم من یجاماون یه جا دیگه سر همین تعمیرات خونه جدید

ایشالا حل میشه. یکم فکرش درگیره ساختو سازه. احتمالا اونم استرس بچه رو داره و دلش میخواست خونه آماده بشه وقتی بچه میاد. یکم باید روی حرف و اعصابش کار بکنه