2777
2789

واسه بارداری دومم تحت نظر دکترم دوتا دارو هورمونی داده که بخورم امروز تو اینترنت سرچ کردم اسم داروهارو توضیحاتشون رو خوندم واسه هردوتا دارو نوشته بود احتمال چندقلو زایی با مصرف این داروها زیاد میشه!!!

میخواستم بدونم کسی بوده که سابقه چندقلو زایی تو خانوادشون نبوده ولی با مصرف دارو، دوقلو باردار بشه؟؟؟؟ خواهشا جواب بدین نگرانم😢😢

خدایا شکرت

سلام.منظورت کلومیفن یالتروزل هست؟

خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست  تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯‍♂️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای نگووو😣

چرا خوبه که من خودم عااااااشق دوقلو بودم دلم می خواست هروقت بدنم اماده شد ازین قرص ها بخورم دوقلو بشه که بارداری منو سوپرایز کردانشالله دفعه بعد حتما می خورم

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
آره

بله خیلیارودیدم دوقلوشدن چون خودم دوقلومیخوان زیادپرس وجوکردم حتی توهمین سایت ودوقلودارشدن.

خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست  تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯‍♂️
همون یه دونش دمار از روزگارت در میاره تا بزرگ بشه چه برسه که دوتا باشن

خدا بزرگ نه به بار نه به دار شما نشستین غضه می خورین انشالله همونی بشه که صلاحتون هست

خدا بزرگ نه به بار نه به دار شما نشستین غضه می خورین انشالله همونی بشه که صلاحتون هست

همینو بگو من از الان همچین استرس گرفتم شانس که ندارم یهو میبینی ۴ قلو باردار شدم😨😨😨

خدایا شکرت
همینو بگو من از الان همچین استرس گرفتم شانس که ندارم یهو میبینی ۴ قلو باردار شدم😨😨😨

اخی عکس بچه هاتون توی نت پخش می شی 4قلویی درفلان شهر ایران البته انشالله هرچی باشه چه یکی چه 4تا سالم باشند