2789
عنوان

کاش من پسر بودم داداشم با دیپلم تو معدن رفته سرکار

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 92 پست
جدی ؟ در جریان نیستم ولی عسلویه چه ربطی به اهواز داشت

هنوز دفترچه نیومده اینو توی اخبار کانالای استخدامی گفتن

خودت گفتی بومی عسلویه ای دیگهicon

تقریبا چهارسال ایران تحت تحریم شدید دارویی قرار داشت احتمالا کسایی که بیماری خاص دارن سختی های اون زمان رو یادشونه ولی بالاخره ایران با وجود تحریم های همه جانبه تونست کارخونه ی دارو بزنه و مشکلات دارویی تا حدود زیادی از جمله مشکل نبود انسولین برطرف شد یعنی منی که باید هفته ها شهر به شهر و داروخونه به داروخونه میگشتم بلکه دو قلم انسولین بگیریم میتونستم شونزده قلم انسولین بدون هیچ محدودیتی دریافت کنم داروهای تولید داخل کیفیتی برابر با نسخه های آمریکایی و قیمتی بسیار مناسب تر داشت به هرحال پنج سال گذشت تا اینکه یه عده احمق خوش بخت بی دغدغه برای ایران التماس جنگ کردن و کارخونه ی تولید دارو که حالا رقیب شرکتای خارجی شده بود بمبارون شد چون دیگه نمیتونستن ایران رو بابت کمبود دارو تحت فشار قرار بدن در این اتفاق نه آمریکا مقصره نه اسرائیل مقصر صد در صد شمایی هستی که التماس جنگ کردی شایدم خدا مقصره که انقد تورو خوش بخت کرده که دغدغه و ترس کمبود دارو نداری بنابراین روزی ۴وعده همزمان با تزریق انسولین از خدا طلب همین بیماری رو برای تک تکتون دارم((انشالله))

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هنوز دفترچه نیومده اینو توی اخبار کانالای استخدامی گفتن خودت گفتی بومی عسلویه ای دیگه

من بوشهریم

عسلویه جز بوشهره

او شیرین نه مال خره ۰۰۰۰۰۰زحمت بکش بریز پاتالش که ایسو ویسکه تو ریت

رشته خودت بهتر میدونی ولی حسابداری یکی از اون هزار شغله تو مابقی حق دخترا رو تا ته میبلعن

توپرستاری هم همینطوره روانشناسیم همینطوره فروشندگی هم همینه تاصب برات مثال میزنم کار زیاده برا دخترها

با مدرک لیسانس روانشناسی دادگاه مگه میشه کار کنی تا جایی که من اطلاع دارم شرایط خاص داره مثل متاهل ب ...

آشنا جور میشه

بعدش

دوره کار آموزی را در دادگاه کار می کنی

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....پنیر مفت فقط در تله موش پیدا میشه

توپرستاری هم همینطوره روانشناسیم همینطوره فروشندگی هم همینه تاصب برات مثال میزنم کار زیاده برا دختره ...

منم انواعو اقسام مهندسی ها رو برات مثال میزنم

مدرکشم امار کنکوریای رشته ریاضی که چقدر ریزش داشته به نظرت دلیلش چیه

من نرفتم ریاضی فقط به همین دلیل از مابقی رشته ها اطلاع ندارم ولی تو پرستاری اینجوری نیست

او شیرین نه مال خره ۰۰۰۰۰۰زحمت بکش بریز پاتالش که ایسو ویسکه تو ریت

به شدت من میگم کاش میرفتم حسابداری ای چیزی همه جا کار هست ارشد نمیدونم اینو ادامه بدم حداقل یا چیز د ...

من بین روان حسابداری موندم 😐😐 روان انتخاب کردمم😢دیگه میشه چکار کرد همزمان برا آزمون اموزش پرورش یا جاها دیگه هم بخون جایی استخدام بشی