2789
عنوان

کاش من پسر بودم داداشم با دیپلم تو معدن رفته سرکار

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 92 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم غصه نخور بهترین ها در سر راهت قرار گرفتند هدف داشته باش و به هدفت فکر کن با مدرک لیسانس می تون ...

با مدرک لیسانس روانشناسی دادگاه مگه میشه کار کنی تا جایی که من اطلاع دارم شرایط خاص داره مثل متاهل بودن و سابقه کاری و ... البته تو ازمونشم باید قبول بشی خیلی سخته

ب عنوان ی حسابدار میگم هشتاد درصد کار تو رشته من مال ذختراس

رشته خودت بهتر میدونی

ولی حسابداری یکی از اون هزار شغله

تو مابقی حق دخترا رو تا ته میبلعن

او شیرین نه مال خره ۰۰۰۰۰۰زحمت بکش بریز پاتالش که ایسو ویسکه تو ریت

من بومی همونجام نگاه شهر ما بدترینه تو این موضوع نصف عسلویه از شهرای دیگن در صورتی که بقیه شهرا در ا ...

فکر کنم امسال امتیاز بومی شامل اهواز میشد عسلویه نبود

آره خب عسلویه اکثراً غیر بومین

تقریبا چهارسال ایران تحت تحریم شدید دارویی قرار داشت احتمالا کسایی که بیماری خاص دارن سختی های اون زمان رو یادشونه ولی بالاخره ایران با وجود تحریم های همه جانبه تونست کارخونه ی دارو بزنه و مشکلات دارویی تا حدود زیادی از جمله مشکل نبود انسولین برطرف شد یعنی منی که باید هفته ها شهر به شهر و داروخونه به داروخونه میگشتم بلکه دو قلم انسولین بگیریم میتونستم شونزده قلم انسولین بدون هیچ محدودیتی دریافت کنم داروهای تولید داخل کیفیتی برابر با نسخه های آمریکایی و قیمتی بسیار مناسب تر داشت به هرحال پنج سال گذشت تا اینکه یه عده احمق خوش بخت بی دغدغه برای ایران التماس جنگ کردن و کارخونه ی تولید دارو که حالا رقیب شرکتای خارجی شده بود بمبارون شد چون دیگه نمیتونستن ایران رو بابت کمبود دارو تحت فشار قرار بدن در این اتفاق نه آمریکا مقصره نه اسرائیل مقصر صد در صد شمایی هستی که التماس جنگ کردی شایدم خدا مقصره که انقد تورو خوش بخت کرده که دغدغه و ترس کمبود دارو نداری بنابراین روزی ۴وعده همزمان با تزریق انسولین از خدا طلب همین بیماری رو برای تک تکتون دارم((انشالله))

با مدرک لیسانس روانشناسی دادگاه مگه میشه کار کنی تا جایی که من اطلاع دارم شرایط خاص داره مثل متاهل ب ...

صبحی رفتم دادگاه قاضی میگه 😕رشتت چیه میگم روانشناسی میگه دانشگاه که نمیشه کار دخترمم ☹️☹️

فکر کنم امسال امتیاز بومی شامل اهواز میشد عسلویه نبودآره خب عسلویه اکثراً غیر بومین

جدی ؟ در جریان نیستم

ولی عسلویه چه ربطی به اهواز داشت icon

ما حمالی نمیگیم میگیم کاردیگه ببخشید شاهزاده سوار بر اسب سفید نیستی از راه رسیده مدیرت کنن

من همون کار میگم استاد توهراداره میری هشتاددرصد زنن تو هر شرکت میره همینن فروشگاها ومغازهام همینطور چرا مغلطه میکنی هی

فکر کنم امسال امتیاز بومی شامل اهواز میشد عسلویه نبودآره خب عسلویه اکثراً غیر بومین

اها فهمیدم با نفت اهوازی

اها فهمیدم با نفت اهوازی

آره خب منظورم شرکتای اونجا بود

تقریبا چهارسال ایران تحت تحریم شدید دارویی قرار داشت احتمالا کسایی که بیماری خاص دارن سختی های اون زمان رو یادشونه ولی بالاخره ایران با وجود تحریم های همه جانبه تونست کارخونه ی دارو بزنه و مشکلات دارویی تا حدود زیادی از جمله مشکل نبود انسولین برطرف شد یعنی منی که باید هفته ها شهر به شهر و داروخونه به داروخونه میگشتم بلکه دو قلم انسولین بگیریم میتونستم شونزده قلم انسولین بدون هیچ محدودیتی دریافت کنم داروهای تولید داخل کیفیتی برابر با نسخه های آمریکایی و قیمتی بسیار مناسب تر داشت به هرحال پنج سال گذشت تا اینکه یه عده احمق خوش بخت بی دغدغه برای ایران التماس جنگ کردن و کارخونه ی تولید دارو که حالا رقیب شرکتای خارجی شده بود بمبارون شد چون دیگه نمیتونستن ایران رو بابت کمبود دارو تحت فشار قرار بدن در این اتفاق نه آمریکا مقصره نه اسرائیل مقصر صد در صد شمایی هستی که التماس جنگ کردی شایدم خدا مقصره که انقد تورو خوش بخت کرده که دغدغه و ترس کمبود دارو نداری بنابراین روزی ۴وعده همزمان با تزریق انسولین از خدا طلب همین بیماری رو برای تک تکتون دارم((انشالله))