2789

چند سالیه با کسی شدیدا همو میخوایم خیلی عاشقیم نتونسیم هیچ جوره دل بکنیم

الان سر خاستگاری موندم خانوادم راضی نیست راه دور البته زیادم دور نیس ۳ ۴ ساعت

موندم چیکار کنم

خانواده رو انتخاب کنم یا کسی که عاشقشم

(منو نکشت ولی یه چیزی اون روز توی من مرد:🖤)

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نميشه بياد شهر شما زندگي كنه؟همسر من اومد شهر من

نه بخاطر شرایط خانواده اش نمیتونه یه پسره باید نزدیک اونا باشه نمیاد

ینی همه مواردش اوکیه فقط بحث همین غربته ؟ من ک خوشحالم اومدم تو غربت البته خب دلتنگ خانوادم میشم

اره فقط بحث دوری و دلتنگی خانوادمه

[QUOTE=414528060]نه بخاطر شرایط خانواده اش نمیتونه یه پسره باید نزدیک اونا باشه نمیاد[/QUOTEحتما دقت ...

پس چیکار کنم اصلا باید امروز جوابمو بگم این پسر خوبیه حرفای خوبی میزنه میدونم سر حرفاش میمونه ولی اینطرفم خانوادمه که نمیخوان دور باشم ذاتا من خودمم خانوادم کلا ۲ بچه داره حق دارن

اره فقط بحث دوری و دلتنگی خانوادمه

من از خانوادم گذشتم الان میفهمم چه اشتباه بزرگی کردم از وقتی بچه دار شدیم کلا منو فراموش کرده به این که نمیگن عشق اصلا بود نبودم براش هیچ فرقی نداره ازش متنفر شدم

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

خانواده خوبخوشم نمیاد وقتی خانواده مخالفن ازدواج کنم

اخه الان سال هاست باهاشم میخامش اون سر حرفش موند سر قولاش موند الان نوبت منه شاید پافشاری کنم راضی شن خودم دو دلم سر این دوری

من از خانوادم گذشتم الان میفهمم چه اشتباه بزرگی کردم از وقتی بچه دار شدیم کلا منو فراموش کرده به این ...

واقعا ؟ قبلا اونم خیلی عاشقت بود ؟

سخته عزیزم اما عادت میکنی کم کم بعدم ۳ ساعت راهی نیس ماهی یبار میتونی بیای و بری اگ واقعا دوسش داری ...

اره اونم اینطور میگه ولی نمیدونم که خانوادم راضی نمیشن

شرایط پسر رو میگی؟

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

واقعا ؟ قبلا اونم خیلی عاشقت بود ؟

خیلی به سختی به هم رسیدیم ولی بعد ازدواج فهمیدم خیلی اشتباه کردم هرچی دلش میخواد از خانوادم پیش من بد میگه ولی من چند وقت پیش گفتم خواهرت چرا تو بچه داری من انقد دخالت میکنه گفت یه بار دیگه درمورد خواهر من بد بگی گردنتو میشکنم اوت اصلا دوسم نداره ولی من بیشتر از جونم دوسش داشتم ولی از وقتی دیدم همه رو بهم ترجیح میده من براش مهم نیستم ازش متنفر شدم

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺