بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
[QUOTE=414528060]نه بخاطر شرایط خانواده اش نمیتونه یه پسره باید نزدیک اونا باشه نمیاد[/QUOTEحتما دقت ...
پس چیکار کنم اصلا باید امروز جوابمو بگم این پسر خوبیه حرفای خوبی میزنه میدونم سر حرفاش میمونه ولی اینطرفم خانوادمه که نمیخوان دور باشم ذاتا من خودمم خانوادم کلا ۲ بچه داره حق دارن
من از خانوادم گذشتم الان میفهمم چه اشتباه بزرگی کردم از وقتی بچه دار شدیم کلا منو فراموش کرده به این که نمیگن عشق اصلا بود نبودم براش هیچ فرقی نداره ازش متنفر شدم
لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺
نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمیذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏
خیلی به سختی به هم رسیدیم ولی بعد ازدواج فهمیدم خیلی اشتباه کردم هرچی دلش میخواد از خانوادم پیش من بد میگه ولی من چند وقت پیش گفتم خواهرت چرا تو بچه داری من انقد دخالت میکنه گفت یه بار دیگه درمورد خواهر من بد بگی گردنتو میشکنم اوت اصلا دوسم نداره ولی من بیشتر از جونم دوسش داشتم ولی از وقتی دیدم همه رو بهم ترجیح میده من براش مهم نیستم ازش متنفر شدم
لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺