2821
2789
عنوان

بعد از سقط چطوری خودمو سرپا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 87 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اول گفتی قلبش تشکیل نشده بود الان میگی رشدش متوقف شده بود؟مگه ایست قلبی کرده بود؟

عزیزم توقف رشد و عدم تشکیل قلب هر دو یه مفهوم دارن و درادامه هم هستن - وقتی رشد متوقف میشه و هر هفته سونو میری اندازه ساک همونقدره ینی توقف رشد تشکیل نشدن قلب در کنار توقف رشد ینی ختم بارداری چون ینی جنین زنده نیست و بارداری پیشرفتی نداره و من بیش از دو ماه و نیمم شد تا سقط کردم بیش از این نمیشد نگهش داشت جنین تو 6 هفته مونده بود من یک ماه و یک هفته با خودم کشوندمش

منم شکم اولم سقط شد زااار میزدم بعد شکم دومم سقط شد کلا نابود شدم رفت بعد شکم سوم ک دخترم به دنیا اومد بعد دخترم بازم باردار شدم این دفعه خودم سقط کردم

همش درد داره و روانتو داغون میکنه

سعی کن از فکرش بیای بیرون خودتو سرگرم کن

گرمیجات بخور ،کار سنگین نکن ،شکم و کمرتو محکم ببند ،مغزیجات و شیره انگور زیاد بخور ، جگر بخور

قرص و ویتامین بخور حتما

دمنوش بومادران برای پاکسازی و تقویت رحم خیلی خوبه بخور

پونه و گزنه هم دمنوشش خوبه

کاچی زعفرون و زیره بخور

لیاقت رو نمیشه تزریق کرد، ذات رو نمیشه تغییر داد، چشم رو نمیشه پاک کرد، دل رو نمیشه صاف کرد، انسانيت رو نمیشه یاد داد، خیلی چیزها شدنی نیست، رها کن و برو🌈

عزیزم تشکیل قلب گفتم راهکار داره قبول نداری ریپ نزن باشه؟

icon حالا من پیش چندتا دکتر رفتم اخرم نامه بستری و سقط دادن و امیدی نبود و سقطش کردم گفتن این حرفا چه فایده ای داره نمیتونم برش گردونم که -بعد شما میگی ماهی نخور ! مرغ نخور! کل علم پزشکی رو زیر سوال میبری خب من قبول ندارم شما کامنت نذار لطفا این صحفه متعلق به منه

واقعا به جر مرغ و ماهی و اون اخریا شربت تصفیه خون و... همه چیزای دیگه هم رعایت کرده بودم

شربت تصفیه خون؟اون که رب انار هست تصفیه کننده خوب اگر غیر این بهت فروختن عطاریا سرت کلاه گذاشتن یارو بلد نبوده

عزیزم به این فکر کن خیلی ها تجربه سقط داشتن ولی بعد از مدتی خدا بهشون یه قندعسل داد

شماهم ان شالله به زودی دامنت سبز میشه

سعی کن با یه مشاور صحبت کنی

‹ مَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ › خدا هرگز تو را رها نکرده(: 

اسی عزیز م متاسفم

اینهمه اذیت دلیلش فقط میتونه عدم باداری طولانی مدت و باردار شدن پس از تلاش های زیاده

وگرنه خب بعد از مدتی و تقویت سیستم بدنیتون مجدد باردار میشین شایدم من ایننهمه سوگواری بی دلیل رودرک نمیکنم

موفق باشین

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

اره دقیقا جسمیش مث پریودیه البته به جز روزی که میری بیمارستان و هفت جد و ابادت میاد جلو چشمت اما روح ...

متاسفم به خاطر چیزی که برای شما اتفاق افتاد 💔

من هم دقیقاً ۴ ماه پیش همچین چیزی رو در ۸ هفته تجربه کردم و در تاپیک آخرم کاملاً توضیح دادم که چه اتفاقاتی برام افتاد 🥲

باید بگم کاملا طبیعیه که شما الان حس بسیار بد روحی و جسمی رو تجربه میکنی چون هورمونهای شما دستخوش تغییرات شدن و این زمانبره تا به حالت عادی برگردی

فقط خواهش میکنم برای اینکه مثل من افسردگی نگیری تا میتونی از فضای بارداری و بچه بیرون بیا

من مثل دیوونه ها روز و شبم گریه شده بود تا ۳ ماه نابود شدم ، اشتهام کور شد ، وزنم کلی اومد پایین

بهش فکر نکن

سعی کن خودت رو با فیلم ، کتاب ، بیرون رفتن ، تفریح و سفر یا حتی رفتن به خونه کسی که دوستش داری مشغول کنی

سعی کن حتماااااا در اسرع وقت به یک متخصص زنان خوب مراجعه کنی و ازش بخواه که برای همسرت آزمایش اسپرم بنویسه و برای خودت هم آزمایشهای ایمنی و انعقادی و آزمایشهای روتین هورمونی مثل پرولاکتین تیروئید و غیره رو بنویسه تا اگر خدایی نکرده کوچکترین مشکلی هم وجود داره برطرف کنی و سری بعد با آرامش کامل اقدام کنی

به امید خدا هر زمان که از نظر جسمی کاملا اوکی شدی و حداقل ۳ تا سیکل پریودی گذشت و از لحاظ روحی هم آمادگی پذیرش بچه رو داشتی ، دوباره اقدام کن

از خدا میخوام که امسال حتما دامنت سبز بشه و این بار صحیح و سالم به دنیا بیاد و زندگیتون رو سرشار از خوشبختی کنه

ممنون میشم برای من هم دعا کنید ، خیلی دلشکسته ام

به اعماق درونت برو ، شگفت‌زده خواهی شد ! هنگامی که درمیابی نفرت، حسادت و خشم تنها در پیرامون وجودی توست و در عمیق‌ترین لایه‌های وجودت ، تنها عشق است که خانه دارد
انقدر ک همتون حامله شدین رفتینمن ک مجردم حس میکنم حاملم

کاش همه آدما یاد بگیرن با اینکه فضای مجازیه و اختیار دارن و میتونن هر چیزی رو بنویسن ، اما یک ذره از عقلشون استفاده کنن و شرایط رو بسنجن که نکنه دل کسی بشکنه ، بعد هر چیزی رو تایپ کنن و ارسال کنن

به اعماق درونت برو ، شگفت‌زده خواهی شد ! هنگامی که درمیابی نفرت، حسادت و خشم تنها در پیرامون وجودی توست و در عمیق‌ترین لایه‌های وجودت ، تنها عشق است که خانه دارد
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز