متاسفم به خاطر چیزی که برای شما اتفاق افتاد 💔
من هم دقیقاً ۴ ماه پیش همچین چیزی رو در ۸ هفته تجربه کردم و در تاپیک آخرم کاملاً توضیح دادم که چه اتفاقاتی برام افتاد 🥲
باید بگم کاملا طبیعیه که شما الان حس بسیار بد روحی و جسمی رو تجربه میکنی چون هورمونهای شما دستخوش تغییرات شدن و این زمانبره تا به حالت عادی برگردی
فقط خواهش میکنم برای اینکه مثل من افسردگی نگیری تا میتونی از فضای بارداری و بچه بیرون بیا
من مثل دیوونه ها روز و شبم گریه شده بود تا ۳ ماه نابود شدم ، اشتهام کور شد ، وزنم کلی اومد پایین
بهش فکر نکن
سعی کن خودت رو با فیلم ، کتاب ، بیرون رفتن ، تفریح و سفر یا حتی رفتن به خونه کسی که دوستش داری مشغول کنی
سعی کن حتماااااا در اسرع وقت به یک متخصص زنان خوب مراجعه کنی و ازش بخواه که برای همسرت آزمایش اسپرم بنویسه و برای خودت هم آزمایشهای ایمنی و انعقادی و آزمایشهای روتین هورمونی مثل پرولاکتین تیروئید و غیره رو بنویسه تا اگر خدایی نکرده کوچکترین مشکلی هم وجود داره برطرف کنی و سری بعد با آرامش کامل اقدام کنی
به امید خدا هر زمان که از نظر جسمی کاملا اوکی شدی و حداقل ۳ تا سیکل پریودی گذشت و از لحاظ روحی هم آمادگی پذیرش بچه رو داشتی ، دوباره اقدام کن
از خدا میخوام که امسال حتما دامنت سبز بشه و این بار صحیح و سالم به دنیا بیاد و زندگیتون رو سرشار از خوشبختی کنه
ممنون میشم برای من هم دعا کنید ، خیلی دلشکسته ام