2821
2789
عنوان

مادرشوهر عقده ای اینجوری فرق بزاره چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 28 پست
گفته تازه از مکه اومدم با کار های ولیمه و پخش و تقسیم سوغاتی گفته ب هر خانه ب بزرگشون میسپارم ک ب عر ...

ولی خب به نظرم باید جدا دعوت کنه دیگه اون دوره گذشته به بزرگتر میگن به بچه هاتون بگید

ولی به نظرم به شوهرت بگو که ناراحت این رفتار شدی و به خود مادرشوهرت خیلی محترمانه بگو فلانی چرا به من نگفتی تا بیام من انتظار داشتم باهم بریم

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام . درخواست دوستی نده لطفا قبول نمیکنم

ولی خب به نظرم باید جدا دعوت کنه دیگه اون دوره گذشته به بزرگتر میگن به بچه هاتون بگید ولی به نظرم به ...

شوهرم میخاد ب مامانش بگه میگ دنبال فرصتم

خب دعوت اونم اونطوری شده ک سپرده مادرشوهرم ب عروسات بگو اینم تنها با اون رفته در حالی ک برای رفتنش مراسم داد با من رف

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من برای پولی که کادو دادی و سوغاتی نگرفتی ناراحت شدم...وگرنه همشون برن ب ج ه ن م....اصلا مهم نباشه.. ...

من ب فاملیشون پول دادم دو تومن دادم چون مراسم گرف ک دارم میرم و اونجا با من رفت اون مراسم و با جاری قهر بود اونم با دشمن های این رفته بود مراسم ولی حالا ک برگشته اصن ب من نگفته ک لاقل برم دیدن اونا سوغاتی اینا ب جهنم

همه دارن مسخرش میکنن ک مادرشوهرت چ ادمیه تو باشی جاریت نیس با جاریت میاد تو نیستی

من ب فاملیشون پول دادم دو تومن دادم چون مراسم گرف ک دارم میرم و اونجا با من رفت اون مراسم و با جاری ...

حرف مردم مهم نیست اونا رو ولش کن...ب اونا چه...اونا دوست دارن جاز و ولز بقیه ببینن و تخمه بشکنن مثل فیلم طنز لذت ببرن...

بنطرت چی بگم بهش میخام امروز زنک بزنم بهش دلم خیلی پره

ب مادر شوهرت فعلا نگو..اون منتظره تو حرف بزنی و جوابتو بده...چون قشنگ سناریو چیده برای این لحظات..ب فامیلشون زنگ بزن یا برو خونشون بگو ب من نگفتن ک شما برگشتید....یه جوری مظلوم نمایی شدیدددد کن بگو زشت شد ببخشید ...قشنگ وانمود کن غیر مستقیم غیر مسقیماااااا ک مادرشوهرت بخاطر اینکه تو پول بدی تو رو برده با خودش...و بخاطر اینکه سوغاتی تورو بالا بکشه تورو برگشتنی نبرده....بعدا یکم صبر کن ببین ب گوش مادرشوهرت رسیده یا نه ....حرکت بعدی بعدا در موردش تصمیم بگیر

درس عبرتی شد ک توی هیچکدوم از مراسم فامیل های اینا شرکت نکنم حتی اگ دعوتم کردن

مادرشوهرت سو استفاده چی هست اگه دعوت اقوامشان رو هم نری مادرشوهرت بهشون میگه ک عروسمون حسوده چشم دیدن خوشی بقیه نداره...ولی دعوت خودشون نرو

یه ترفند بهت بگم اگه حال داشتی کم کم اجرا کن...نمیدونم با شوهرت اینا فامیل هستی یانه...من یه فامیلی داریم حدود ۲۰ سال هر مدل آتیش پنهان و آشکاری تو خانواده شوهرش راه مینداخت الآنم با تمام تمام تمام فامیل قطع رابطه است مادرشوهرش راه نمیده خونش...مادرشوهرش کلی ملک و دارایی طلا جواهر بهش داده...حتی یه آب نمیده دستش...ترفندش از ابتدا این بود که با فامیل شوهرش ب صورت مستقل دوست شد... خواستگاری ها اگه خوب بودن بهم میزد حرف میبرد میآورد دو بهم زنی میکرد..خیلی حرفه ای بود...با خواهر های مادرشوهرش دوست صمیمی شده بود در این حددددد....کار بجایی رسیده بود که اکه دعوتی بود ب این میگفتن ک به بقیه بگه......توام اگه میخای اتیششون بزنی کم کم با فک و فامیل عتیقه اونا دوست شو مستقلاً...ابروشون ببر ...ولی من منتنفرمم از مادر شوهرم و طایفه اش...ن خوبیشون میخام ن بدیشون....برن گم شن

اخه اصن یعنی چییی همین عید خونه ام اومد و طی س روز انقد عوض شد مگ چیکارش کردم من ی زمان شاکی و ناراح ...

من دیشب با همسرم حرف زدم واقعا تحمل این همه بی احترامی و بی ارزشی و تبعیض رو ندارم

قبل دامادشون میگفتم بلد نیستن اما الان میبینم بلدن اما من خار دارم

بعد تو همه مراسما انتظار دارن باشم

اما نمیرم دیگه ماهی 40 روزی میرم خونه مادرشوهرم اما هیچ کجای دیگه نمیرم

اینجوری خوش خوشانش میشه تصمیم دارم امروز بهش مستقیم زنک بزنم و بگم چ مشکلی با من داری ک برای رفتن به ...

وای نه سیاست داشته باش دختر

اینکه زنگش بزنی رو اوکیه ولی اینکه درباره جاریت حرف بزنی بگی دشمنت بود با اون رفتی اوج بی سیاست بودنتع چون اتفاقا اینجوری رابطشون عمیقتر میشه مطمعنننن باش انگ حسودی میزنن بهت میگن دیدی فلانی حسودی میکنه پس ماهم بهتر بیاییمو بریم از لجتم شده اینکارو میکنن دقیقا همینجور شرایطیو دیدم که میگمااااا....مادرشوهرتو جاریت الان باهم اوکی شدن و چون باهم خوبن و نمیخوان دوباره دلخوری و بحثی پیش بیاد دنبال یه مقصر میگردن اصنم یادشون نمیاد بین خودشون چی گذشته و چه حرفا بهم زدن فقط میخوان یکیو پیدا کنن کاسه کوزهارو سرش بشکنن لطفا و خواهشااااا خودت آتو نده دستشون

بنظرم زنگ بزن ولی درمورد جاریت اصلااااااا حرف نزن جوری ک اونو ادم حسابم نمیکنی و براتم مهم نیس با کی رفته فقط ناراحتی ک چرا موقع پول دادن انقد زنگ زنگ ولی موقع ولیمه دادن حتی یادتم نکرده

میشه واسه نینی دار شدنم یه صلوات بفرستی مهربون🥹🙏🏻❤️آخه دلم پررر میکشه برای بغل کردن بچه🥹❌️خواجه های سایت لطفا درخواست دوستی نفرمایید❌️