2821
2789

الان ک میدونید فصل حاجیاس اکثر ادما رفتن مکه و ...قبل رفتن ولیمه دادن ما هم فامیل شوهرمون دونفر رفتن مادرشوهرم هی زنگ زنگ ک نمیایی بریم،بریم دگ و من مجبور شدم باهاش برم ولیمه حج و کادو هم ی پولی ب عنوان کادو دادم ب کسی ک میخاد بره حالا اون موقع جاریم با مادرشوهرم قطع ارتباط بود یعنی خودش جدا میرف میومد و با این حرف نمیزد حالا اون بنده خدا برگشتن و طرف ما هم ی رسمی هی ک وقتی برمیگردم همه میرن استقبالش و خانواده ای ک رفته مکه هم دوباره ولیمه میدن ک سوغاتی هارو همون جا میدن (رسممونه) بعد من دیروز فهمیدم فامیل اونا ک رفتن مکه ۳روز پیش برگشتن خونه اشان و حتی ولیمه برگشت رو دادن و همشون رفتن حتی مادرشوهرم با جاریم رفته اصلا ب من نگفتن در حالی ک همین عید قربان خونه ام دوتایی اومده بودن و کلی تو خونه من دعوا کردن و همه همسایه هام صدای این دو زن رو شنید حالا نمیدونم از من چ عقده ای داره ک ب من حتی اومدن اونارو هم نگفته و با اون جاریم رفته

به جای خودخوری کردن ازش محترمانه بپرس شاید دلیلی داره . اگر دلیل منطقی داشتن که چه خوب اگرم نداشتن همونجا بگو ولی این رفتارتون منو ناراحت کرد . اگر ببینن به روشون میاری دفعه های بعدی بافکرتر رفتار میکنن

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم اسمت هست دیگه ماها دستمون نمک نداره

مادرشوهر من تو جنگ از کجا تااااااااااااااااااااا کجا کوبید رفت که به خانواده دامادش عید دیدنی سر بزنه خونه خانواده من که 5 دقیقه هم فاصله ندارن نیومد

پامو جراحی کردم 4 روزه روز دوم یه زنگ زد اونم بیشتر حرفش این بود که ظرفایی که دستت دارمو بیار

ماها خار داریم عزیزم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب کاری نداره ، یه موقع که شوهرت هم باشه به مادرشوهرت بگو ،بگو حاج خانم شنیدم فلانی ها از مکه برگشتن و شما با فلانی رفتین ، به من هم میگفتین بریم دیدنشون ، خیلی زشت شد اینجوری من مجبور شدم تنها برم

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

عزیزم اسمت هست دیگه ماها دستمون نمک ندارهمادرشوهر من تو جنگ از کجا تااااااااااااااااااااا کجا کوبید ...

اخه اصن یعنی چییی همین عید خونه ام اومد و طی س روز انقد عوض شد مگ چیکارش کردم من ی زمان شاکی و ناراحت بود ک جاریم اینطوری و اونطوری بهش بی احترامی میکنه

خب کاری نداره ، یه موقع که شوهرت هم باشه به مادرشوهرت بگو ،بگو حاج خانم شنیدم فلانی ها از مکه برگشتن ...

اینجوری خوش خوشانش میشه تصمیم دارم امروز بهش مستقیم زنک بزنم و بگم چ مشکلی با من داری ک برای رفتن به مکه اونا ب من میگی مجبورم میکنی کلی پول ب عنوان کادو ب اونا بدم ولی موقع برگشت اونا ب من نمیگی و با جاری ک ی روز دشمنت بود تنها میری

به جای خودخوری کردن ازش محترمانه بپرس شاید دلیلی داره . اگر دلیل منطقی داشتن که چه خوب اگرم نداشتن ه ...

صد در صد میخام ب روش بیارم چون از حدش خیلی گذشت خیلی از رفتاراش گذشت کردم فک کرده من نفهم و خرم

صد در صد میخام ب روش بیارم چون از حدش خیلی گذشت خیلی از رفتاراش گذشت کردم فک کرده من نفهم و خرم

اره خیلی گذشت کنی فکر میکنن برات مهم نیست و مراقب رفتارشون نیستن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره خیلی گذشت کنی فکر میکنن برات مهم نیست و مراقب رفتارشون نیستن

ادم تا با اون عروسش ک قهره اشتی کنه میره با اون یکی همینجوری قهر میشع؟بی دلیل؟ چرا نمیتونه دوتا عروس همزمان نگه داره

اخه اصن یعنی چییی همین عید خونه ام اومد و طی س روز انقد عوض شد مگ چیکارش کردم من ی زمان شاکی و ناراح ...

خب الان شناختیشون فاصله رو رعایت کن دیدن حاجی باشوهرت برو چون قبل حج رفت رفتی دیدنشون زشته الان نری

ادم تا با اون عروسش ک قهره اشتی کنه میره با اون یکی همینجوری قهر میشع؟بی دلیل؟ چرا نمیتونه دوتا عروس ...

قهر که نکرده احتمالا . چرا باید بی دلیل قهر کنه . شما الکی تو ذهنت سناریو نساز اینطوری خیلی عذاب میکشی اول بپرس بعد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مگه نباید اون طرف که رفته مکه شما رو دعوت میکرد برای ولیمه

مادرشوهرت حزب باد هرسمتی بهش خوش بیاد میره حال نکنه نمیره

مثل خودش رفتار کن

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام . درخواست دوستی نده لطفا قبول نمیکنم

خب الان شناختیشون فاصله رو رعایت کن دیدن حاجی باشوهرت برو چون قبل حج رفت رفتی دیدنشون زشته الان نری

طرف سفره بزرگ انداخته همه رفتن ولیمه اش اینم با جاریم رفته حتی ب من نگفته

الان برم دیدنش انگار سوغاتی انتظار دارم و روم نمیشه اصن مهم همن دیدنش توی همون ولیمه بود ک ازم دریغ کرد

مگه نباید اون طرف که رفته مکه شما رو دعوت میکرد برای ولیمه مادرشوهرت حزب باد هرسمتی بهش خوش بیاد میر ...

گفته تازه از مکه اومدم با کار های ولیمه و پخش و تقسیم سوغاتی گفته ب هر خانه ب بزرگشون میسپارم ک ب عروس و دختراشون خبر بدن ولیمه رو که اینم نمیدونم چرا ب من نکفته با جاریم رفته