2821
2789

سنم کمه ولی یجوری عاشق یکی از پسرای فامیل شدم که نه میتونم بخوابم نه زندگی کنم فقط وقتی اونو میببنم حالم اوکیه و میل به زندگی کردن دارم یجوری پر انرژیم وقتی هست و پیشمه که باورتون نمیشه دقیقا همون حس و حالیو دارم که ارزو داشتم همیشه داشته باشم و فقط اون موقع خودمو دوس دارم و به خودم اهمیت میدم، چشمم کور شده انگار فقط اونو میخوام، اما این پسر منو نخواست اولش اوکی بوداا بعد یهو کاملا بیدلیل گف فراموشم کن و فک کن وجود ندارم اخرا خیلی بد رفتار کرد باهام و این همون ادمی بود که قبل اعتراف حسم بهم میگف دوس دارم تا زمانی که خوابم ببره باهات حرف بزنم. الانم فقط استوریامو میبینه این چند وقتم ممکنه ببینمش(شهرامون فرق داره) خواهرانه بگین دیدمش رفتارم چجوری باشه باز پیداش میشه؟ یا اصلا استوری چی بذارم ،وضع مالی قیافه شغل خانواده اصلا تو همچییی همه میگن بالاترم ولی من جز اون هیچکس به دلم نمیشینه

😑💔

اینجانب یک کنکوری بدبختم که حالم اصلا هم خوب نیست، ایشالا حال شما خوب باشه خبر خاصی ام نیست والا، سلامتی! لذا از هرگونه احوالپرسی، خوش و بش، لاس، پیشنهاد، توهین، فحش، غیبت، بحث و درگیری، انتقاد ، استناد ، انسداد معذوریم. فقط اگر موضوع حیاتی است مزاحم شوید، با تشکر از شعور شما.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وای خب عشقه دست من نیس

از سرت میپره... به خصوص که خودت میگی سنت کمه

اینجانب یک کنکوری بدبختم که حالم اصلا هم خوب نیست، ایشالا حال شما خوب باشه خبر خاصی ام نیست والا، سلامتی! لذا از هرگونه احوالپرسی، خوش و بش، لاس، پیشنهاد، توهین، فحش، غیبت، بحث و درگیری، انتقاد ، استناد ، انسداد معذوریم. فقط اگر موضوع حیاتی است مزاحم شوید، با تشکر از شعور شما.

چند سالته؟

بهش فکر نکن اینستاش رو چک نکن ، پیاماش رو پاک کن. برای چی میخوای برگرده؟ آدمی که باهات بد رفتار کرده؟

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

اتفاقا یه پسری اخیرا در این مورد باهام درد و دل کرد

گفت اوکی بودم تا وقتی فهمیدم دختر خانم که فامیله از سن ۱۵ سالگی باکره نیستن و نمیتونم هضم کنم

برای همین گذاشتتش کنار

اما مادر دختر مدام با پسر تماس میگیره که فقط باش چون حال دخترم فقط با تو خوبه

اما پسره یه کلام نه هست

دهپی؟ سنت واقعا کمه...

اگه نپرید چی میشه اوضاع

این دیگه بده...

خواهرانه بگم؟ درستو بخون. امتحانات خوب بشنتو ۱۷ اون ۲۰؟ خوبی اصن؟

۱۷ سال کمه برا عاشق کسی شدن؟

خیلی سعی میکنم تمرکز کنم و فراموشش کنم ولی نمیتونم دائممم یادش میفتم هرر موقع از هر چیزی ناراحت میشم ب اون ک فک میکنم حالم خوب میشه سعی کردم برم باشگاه برم کلاس نمیدونم بیرون و اینا ولی نمیشه

۱۷ سال کمه برا عاشق کسی شدن؟خیلی سعی میکنم تمرکز کنم و فراموشش کنم ولی نمیتونم دائممم یادش میفتم هرر ...

بله کمه. درستو بخون خانم دکتر خانم مهندس بشو بعد با منطق و عشق انتخاب کن. پسر ۲۰ ساله چی می فهمه از زندگی. سعی کن تعریف کردن بقیه از خوبی و نازیت، روت اثر نذاره.

اگه یه عاشقانه آرام و نجیب خواستید، خوشحال میشم تاپیک رمانم رو بخونین. قصه ی عشقی که نبض داشت.. Busca en ti mismo todo lo que eres

۱۷ سال کمه برا عاشق کسی شدن؟خیلی سعی میکنم تمرکز کنم و فراموشش کنم ولی نمیتونم دائممم یادش میفتم هرر ...

الان هرکی هرچی بگه تو کار خودتو میکنی

ولی سعی کن حداقل این افکارت رو بروز ندی

خودتو کوچیک نکن

کلاس بزار

جوابشو نده

احتمالا اینجوری برگرده هرچند بعیده

چند سالته؟بهش فکر نکن اینستاش رو چک نکن ، پیاماش رو پاک کن. برای چی میخوای برگرده؟ آدمی که باهات بد ...

چون قبلا باهام خیلی با احترام رفتار میکرد کمتر از شما به من نمیگف، فامیلای نزدیکم نرمال نیسن و اینم خب فامیل دوره هر موقع پیش خودشو خانوادش بودم یجوری انگار حسرت بچگیام و اون رفت و امدو پر میکرد همونی ک ارزوشو داشتم ، ادم باهوش و تیزیه قد بلنده خلاصه چیزای خوبیم داره ک من جذبش شدم اعتماد به نفسش بالایی داره