2821
2789
عنوان

عشق به فامیل دور(خواهرانه راهکار بدین)

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 25 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره کامل میخونم

خواهرانه اگه بخوام بگم، از چیزی که نوشتی بیشتر از اینکه نشونه عشق دوطرفه باشه، نشونه وابستگیِ عاطفی شدیده، مخصوصا اون قسمت که گفتی فقط وقتی اونو میبینم میل به زندگی دارم یا فقط اون موقع خودمو دوست دارم. این خیلی سنگینه که ارزش خودت و حال خوبت به حضور یک نفر گره بخوره.
یه چیز مهم هم هست پسری که واقعا بخواد کنار آدم باشه، نمیگه فراموشم کن و فکر کن وجود ندارم و بعد هم رفتار بد داشته باشه، ممکنه دلایل خودش رو داشته باشه، ولی نتیجهاش اینه که الان انتخابش فاصله گرفتنه.
اگه دیدیش، با احترام و آرامش سلام کن، سعی نکن بی تفاوتی مصنوعی بازی کنی یا برعکس خودتو بهش بچسبونی، دنبال توضیح گرفتن، گله کردن یا یادآوری گذشته نباش، نشون بده زندگیت فقط حول اون نمیچرخه، حتی اگر ته دلت هنوز درگیر باشی، بعد از دیدنش هم خودت پیش قدم پیام دادن نشو، مگه اینکه خودش شروع کنه.
درباره استوری هم، برای جلب توجهش استوری نذار، استوریی بذار که واقعا زندگی خودت رو نشون بده، یه کتاب، یه کافه، یه بیرون رفتن، یه موفقیت کوچیک، یه عکس قشنگ از روزت.
استوریهای غمگین، کنایهای، و این مدل چیزها معمولاً اثر خوبی ندارن.
اما درباره اینکه باز پیدا میشه یا نه؟ راستش هیچکس نمیتونه بدونه.
بعضی آدمها بعد از فاصله گرفتن برمیگردن، بعضیا نه. چیزی که من از حرفت میبینم اینه که الان ذهنت خیلی درگیر اینه که چطور برگرده، در حالی که سؤال مهمتر اینه اگه برگشت، آیا همون آدمیکه آخرش باهات بد رفتار کرد، برای رابطه ای که میخوای مناسبه؟
و یه نکته اینکه میگی از نظر قیافه، خانواده، شرایط و... همه میگن تو بالاتری، اصلا تعیینکننده نیست، دل آدم با مقایسهٔ این چیزها کار نمیکنه. برای همین هم طبیعیه که هنوز به دلت نشسته، فقط یادت باشه ارزش تو به انتخاب شدن یا نشدن توسط یک نفر وابسته نیست.
هرچند با این همه صحبت شما کارخودتو میکنی..

شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.

خواهرانه اگه بخوام بگم، از چیزی که نوشتی بیشتر از اینکه نشونه عشق دوطرفه باشه، نشونه وابستگیِ عاطفی ...

برا وابستگیه اره و من همیشه نیاز داشتم که یکی بهم توجه کنه ، اونم توجه هاش کلا قطره ای طور بود یه موقع توجه میکرد یه موقع نه مثلا تو جمع نزدیکش میدشم اون بلند میشد میرفت یجا دیگه شب بهم پیام میداد یا میومد جلو خانوادم تو ماشین مینشست بام حرف میزد وسطای صحبت یهو میرف و عجیب ماجرا اینجاست بابای سختگیر من وقتی با این پسر حرف میزدم اصلا کاریم نداشت و مارو در حال شوخی و حرف زدن میدید ریلکس بود حتی سعی میکرد نزدیک کنه مارو

استوری واینام که تیکه دار و غمگین نمیذارم ولی خب پستای غمگین لایک میکنم اونم میبینه در کل سعی میکنم فراموشش کنم بارهااا سعی کردم حواسمو پرت کنم خداییش سخته ولی تمام تلاشمو میکنم که بشه

چون قبلا باهام خیلی با احترام رفتار میکرد کمتر از شما به من نمیگف، فامیلای نزدیکم نرمال نیسن و اینم ...

اگ ۱۷ سالته واقعا سنت کمه من ۱۰ سال ازت بزرگترم سن تو رو رد کردم باور کن بهش فکر نکنی دو سه سال دیگه یادت میره

۲۰ سالگی ب ی رشد میرسی و ۲۴ سالگی کامل میشی تفکرت هم فرق میکنه

الان بشین درست رو بخون، میدونم سخته ذهنت رو مدیریت کنی، با جوابی ک دادی بنظرم شیفته ظاهرش شدی خیلی سادهای ک ب چند بار رقتار خوب خیلی وابسته شدی.

حتی اگر قسمت هم باشید الان سنت سنینیست ک بخوای جدی بهش فکر کنی درست رو بخون و حتما دانشگاه برو کار پیدا کن تو جامعه باش الان ذهنت درگیر شه از آینده عقب می افتی

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
برا وابستگیه اره و من همیشه نیاز داشتم که یکی بهم توجه کنه ، اونم توجه هاش کلا قطره ای طور بود یه مو ...

طرفت زبله انگار. و تو هم خیلی کم سنی. امیدوارم درگیری عاطفیت حل بشه

اگه یه عاشقانه آرام و نجیب خواستید، خوشحال میشم تاپیک رمانم رو بخونین. قصه ی عشقی که نبض داشت.. Busca en ti mismo todo lo que eres

الان هرکی هرچی بگه تو کار خودتو میکنی ولی سعی کن حداقل این افکارت رو بروز ندی خودتو کوچیک نکنکلاس بز ...

این کارایی ک گفتیو میکنم

ولی از یه طرفیم آبرو خانوادم خیلیی مهمه واسشون

اونم میدونست اینو و سعی میکرد سواستفاده کنه در کل میدونه چجوری یه دخترو جذب کنه و من نمیخوام در نهایت بپیچه که من اعتراف کردم بهش حداقل برگرده هم اول کار ردش میکنمو عین خودض رفتار میکنم باهاش چون الان میبینم اختلاف طبقاتی منو اون زیاد داریمو من با اون اذیت میشم.