2789

اوایل اشنایی با پارتنرم عکسشو به دوستم نشون دادم اون گفت خیلی بده و لیاقت تو بیشتره و اصلا بهت نمیاد و بیریخته و...

اگه شما توی این شرایط باشین

بدتون نمیاد؟

یا مثلا یه همچین زوجی ببینید نمیگین چه انتخاب بدی داشته دختره؟

رک بگید اینجا همدیگرو نمیشناسیم نیازی به سانسور نیست

البته اینم اضافه کنم من واقعا زشت نمیبینمش ولی با این حرفش به فکر رفتم و دروغ چرا وقتی اینو گفت پارتنرم خیلی از چشمم افتاد ولی باز بعدش یادم رفت

نر های سایت درخواست دوستی ندن و در تاپیکام مشارکت نکنند🥰🙏🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نمیدوونم ولی من اون دوستی ام که اگه ببینم دوستم خودشو حیف کرده همینطور مستقیم بهش میگم

اینم خیلی رک گفت با خاک یکسانش کرد بچمو🥲😂

نمیدونم ولی وقتی تو هیکلت فیت باشه این حقو بهت میدم که بخوای طرف مقابلتم مثل خودت باشه! ولی میتونی بهش مستقیم بگی واسم مهمه این موضوع میتونه بره باشگاه

نی نی یار عزیز! قبل از این که سیکمو بزنی(تعلیقم کنی) یه اخطار بهم بده❤️😂

اینم خیلی رک گفت با خاک یکسانش کرد بچمو🥲😂

حالا حرف ایشون هیچی ولی از واکنشت و اثری که روی خودت گذاشت میتونی بفهمی که چقدر حساسی روی خوب بودن ظاهر طرف و نظری که دراینده اگر با هم دیده بشید افراد میتونن در مورد شما داشته باشن

اندام افراد همیشگی و ثابت نیست و ممکنه در گذر زمان تغییر کنن!

مبنا و میزان شما برای ازدواج باید مشخص و درست باشه!

نکته ی خطرناکی که با توجه به صحبت هاتون از شخصیتتون متوجه شدم، اینه که به شدت دهن بین و تایید طلب هستید؛ این موضوع خیلی آسیب زننده است و باید برای درمان و برطرف کردنش اقدام کنید. چون با این حالت هرگز احساس خوشبختی نخواهید کرد.

همین که نظرِ سلیقه ای یک نفر باعث شده دیدگاه شما در مورد پارتنرتون تغییر کنه، بیانگر این هست که مشکل اصلی شما در خود شماست و قبل از هرچیزی باید به درمان و اصلاح خودتون توجه کنید.

اندام افراد همیشگی و ثابت نیست و ممکنه در گذر زمان تغییر کنن!مبنا و میزان شما برای ازدواج باید مشخص ...

اره شدیدا دهن بین و تاییدطلبم خیلی زیاد

ببین پس دوسش نداری اگ دوسش داشتی زشت ترین باشه به چشم تو زیبا ترینه حرف هیچکی هم رو احساست اثر نداره

چرا بابا دوستش دارم میگم که از چشم من زشت نیست

ولی خب همش تو فکر اینم بقیه فامیل چی میگن

یه تجربه ناموفق هم داشتم قبلا

به این فکر میکنم اگه ادمای گذشته زندگیم ببیننش چی میگن...

یعنی واقعا تو هیچ موردی اون از شما سر نیست؟فقط ظاهری نه مثلادتحصیلات اخلاق سطح فرهنگی و...؟مگه به هم اومدن فقط توی یه فاکتوره؟من و همسرم دقیقا از لحاظ طاهر همین بودیم چندباری هم همکارها بهم گفتن اما خب شوهرم نکات مثبتی داشته که اهمیت ندادم نمیگم اصلا فکرمو مشغول نکرده اما کم کم به این نتیجه رسیدم از حسادت دیگران بوده ...

اره شدیدا دهن بین و تاییدطلبم خیلی زیاد

خیلی خوبه که این رو میپذیرید و بهتر از اون اینه که برای تغییر این خصوصیت در خودتون تلاش کنید.

چون اینجوری زندگی رو به کام خودتون و عزیزانتون خیلی تلخ خواهید کرد.

مهم ترین و بزرگترین مشکلی که این اخلاق برای فرد به وجود میاره اینه که اول از همه احساس آرامش و خوشبختی رو از فرد میگیره و باعث میشه که فرد همیشه ناراضی و مضطرب باشه.