2789

تاپیک قفل بود نتونستم نظر بنویسم

اینجا شاید یه عده باشن که همچین شرایطی داشته باشن و یا نخوان عنوان کنن یا خواننده خاموش باشن یه نصیحت از من به شما خواهرای گلم به هیچ عنوان با پسری که خانوادش ذره ای مخالف ازدواجتون هستن وصلت نکنید

چندین مورد تو اطرافم دیدم که نه تنها بعدها رابطشون درست نشده بلکه زندگیشون از هم پاشیده پس عاقل باشید

عمم بیست ساله که با پسرخالم ازدواج کرده حالا فامیلن ها ، دوتا بچه ی بزرگ دارن خالم از همون اول ناراضی بود ولی پسرخالم اصرار کرد و این وصلت سر گرفت الان بعد بیست سال هنوز عین کارد و پنیر هستن و قطع رابطه کردن ، اینم بگم تهش پسره میره سمت خانوادش منظور رفت و آمد میکنه ولی این شمایید که مثل یه موجود اضافه بهتون نگاه میکنن چون اونا خانوادش هستن تا ابد نمیتونن قطع رابطه باشن ، الان عمم میگه تو هیچکدوم از مراسما به من اهمیت نمیدن خودشون میگن میخندن من میمونم یه گوشه

یکی هم خاله ی شوهرم بود که همینجوری به زور ازدواج کردن پسره اولش گفت فقط تو خانوادم مهم نیست مهم خودمونیم و فلان بعد از چند سال پسره شاکی شد که همه تو عید و شادی میرن پیش خانوادشون من بخاطر تو باهاشون رفت و آمد نمیکنم و پشیمونم و فلان ، جدا شدن الانم دختره میره سرکار تنها زندگی میکنه چون پدر و مادر نداره

به هیچ عنوان تن به این ازدواج ها ندید خدا شاهده بعدها فقط روح و روان خودتون آسیب میبینه ، تازه فکر نکنید پسره میره خانوادشو راضی میکنه نه اونا فقط بخاطر پسرشون مجبور میشن بیان ولی بعد از اینکه خرشون از پل گذشت میشن همون آدم ، پس تا یکی گفت ما مخالفیم قیدشو بزنید

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

البته نمیشه بگی همه اینطورین من چندین نفر رو دیدم با وجود مخالفت خانواده ازدواج کردن و زندگی عالی هم ...

از هر صدتا شاید بیست تاش خوب باشه

تازه خیلیاشونم نشون نمیدن تا مبادا بقیه بفهمن

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

از هر صدتا شاید بیست تاش خوب باشه تازه خیلیاشونم نشون نمیدن تا مبادا بقیه بفهمن

کسایی که میگم از نزدیک میبینم دیگه زندگیشونو

مثلا خانواده تا قبل ازدواج مخالفن ولی اعتقاد دارن وقتی ازدواج کردن دیگه نباید الکی بحث کنن و زندگی بچشونو خراب کنن

خونواده همسر از خودشم مهمترن. با ی خونواده خوب و شریف وصلت کنی یه عمر اعصابت بیمه س والا. حتی جوونتر از سنت می مونی😅

خداخیر بده ب خونواده همسرم💞

اگه یه عاشقانه آرام و نجیب خواستید، خوشحال میشم تاپیک رمانم رو بخونین. قصه ی عشقی که نبض داشت.. Busca en ti mismo todo lo que eres