2821
2789
عنوان

کی درد دست راست و ضعشو داشت❓️

106 بازدید | 28 پست

اونایی که تجربه دارن بیان فقط. مثلا دستم چند روزه درد میگیره مدام نیس بخصوص از ارنج به پایین و ضعفم داره گاهی کتفمم درد میکنه. تجربه ای دارین؟

تا وقتی کفش های کسی رو نپوشیدین قضاوتش نکنید 🌍زمین🌏 بد گِرده‼️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

MRI بگیر شایدم عصب کانال کارپال دستت درگیره موبایل ایناام زیاد دست نگیر شاید بهتر بشه

خودم حس میکنم از گردنمه . ولی خب برای این چیزام چیزی جز مسکن نمیدن

خودم حس میکنم از گردنمه . ولی خب برای این چیزام چیزی جز مسکن نمیدن

اره دیگه فقط بلدند پول ویزیت بگیرند یک دارو مسکن ضد التهاب چیزی بدند بره بعدش که بدتر شد حالا میگند چرا زودتر پیگیر نبودید و وقت طلایی درمان رفته و فلان کلا دیگه با وجدان کار نمیکنند فقط بلدند به جای حل مسئله، صورت مسئله پاک کنند...

دکترا قدیما طبابت میکردند جدیدا دارند تجارت میکنند پول میگیرند یا هیچ غلطی نمیکنند یا غلطی هم بکنند طرف از چاله تو چاه میندازند

اره دیگه فقط بلدند پول ویزیت بگیرند یک دارو مسکن ضد التهاب چیزی بدند بره بعدش که بدتر شد حالا میگن ...

خب جزمسکن چیزه دیگه ای هم میشه داد؟ اخه میگن التهاب گردنم این علائمارو میده یه مسکن هایی میدن التهابو بخوابونه. متاسفاته شرایط دکتر رفتن ندارم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز