2789

هال آشپزخونه اتاق خوابا جای نمونده ک اینا حمله نکرده باشن بی دلیل

وسط سرامیکا میبینم چال درست کردن اونجاهارو سم مورچه زدم انقد همه جارو سم زدم ک تمومشد سم دیگه ولی بازم هستن ای خداااا دیوونم کردن

رو کابینتا تو آشپزخونه رو سینک وسط کلید برق همههه جاااا اومدن

امروز کل خونه رو ضدعفونی و تمیز کردم و جارو زدم دوباره دیدم بیشتررر شدن😭😭😭😭😭😭😭😭😭

راهکاری ندارین برای نابودیشون از سم قوی تر و بدتر باشه؟

یا سم مورچه مارک خیلی خوب سراغ ندارین؟؟

خیییلی رو اعصابن روانیم کردن ب معنای واقعی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من قبلنا که خونمون حیاط دار بود از سم کامن برای مولک و سوسک استفاده میکردم ولی بوی خیلی بدی داشت انقدر که گلوم میسوخت باید اسپره رو بزنی و چند ساعتی بری بیرون و در رو پنجره رو باز بذاری ولی واقعا جواب میداد اصلا مار مولک تو خونه نمیومد و سوسک

اتاق منم همینطوره😒

رهاصالحی..................................سلام سلام من رها هستم. یه دختر پر حرف ، شیطون و پر انرژی💪🏻 عاشقه : خندیدن و مسخره بازی و آهنگ با صدای بلند و اذیت کردن آدمای مورد علاقم🫶🏻😂گاهی خیلی مهربون، گاهی خیلی لجباز ولی در کل ادم بی آزاریم قول میدم😁خلاصه اومدم اینجا که یه ذره جو رو شلوغ تر کنم 🎀 سعی میکنم مواظب تایپ کردنم باشم چون❓️ پشت هر اکانتی قلبی میتپه💜

خونمون ویلاییه تو حیاط درخت داریم و هرروز آب میدیم میشه از اونا باشه؟

بله کلا از گل و گیاه

ما آپارتمانیه داریم ولی کم والا هر کی چیزی میگه یه سری میگن مورچه دعای مخصوص داره باید بزاری تو خونت یه سری میگن فلفل بپاشی به جای سم

یه سری میگن ......

ولی ما واسه سوسک کامن میخریدم خوبه نمیدونم واسه مورچه میشه یا نه

از ما هیچ چیز باقی نمی‌ماند جز خاطراتی که درآن دلیل حال خوب آدمی بوده ایم!🌱🥀

سم ( کامن ) بخر اسپری هستشدیگ عمرا بیان . همشون هم میمیرنمورچه سوسک همممه چی عکسشو گذاشتم . باید تای ...

آره دقیقا

از ما هیچ چیز باقی نمی‌ماند جز خاطراتی که درآن دلیل حال خوب آدمی بوده ایم!🌱🥀