2821
2789
عنوان

خانوما شمارو به خدا قسم کمک کنین بهم دارم میمیرم بیایین بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 88 پست

اگر خیلی حساسیت نشون بدی کم کم از خودت خسته اش میکنی

حرف هایی که همسرت با مادرش زده خیلی عادیه نمیتونه با مادرش حرف نزنه و سکوت کنه که و اینم در نظر بگیرید که مادرش رو دوست داشته و به شما علاقه مند شده بعدا که مادرش پیدا نشده پس نگرانیتون درمورد دوست داشتن مادرش خیلی بی مورد هست

اگرم دیدی واقعا نمیتونی خودت رو کنترل کنی برو با مشاور صحبت داشته باش کمکت میکنه

نه عزیزم،اینا که دهن لقی نیست،اگه یه مسئله خصوصی بین خودت و شوهرت باشه،اونو به مادرش بگه یا مثلا مسائل و راز خانواده شما رو به مادرش بگه،یا مثلا دعواتون بشه به مادرش بگه،اینا میشه دهن لقی!!!چیزایی که مثال زدی دهن لقی نیست اصلا

در مورد اینکه میگی میترسم به مادرش محبت کنه من و یادش بره،مگه شما مادرت دوست داری،همسرت فراموش میکنی؟؟آدمها نسبت به خانواده شون حس دارن و دوست داشتن یه نفر باعث نمیشه جای دیگری تو قلبش تنگ بشه!!

درکل به نظرم حتما به یه روانشناس مراجعه کن،تا مشکلت حل بشه انشالله

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خدا نکرده عزیزم مریضی چیزی نیستی ؟ اگه زنای دیگه میشدن حق داشتی ولی مادرشه تازه چیه مگه بگه ماهم قرا ...

یعنی عادیه؟

قربونت برم آروم میشم وقتی شماها اینجوری راهنمایی میکنین .

بنظرت واقعا زیادی حساس میشم؟

یعنی عادیه که شوهرم بگه صاحبکارم شنبه پول میده یا فلان کار رو رفتم دیدم؟

عمادیه بگه ماهم فرشامونو میشوریم خیلی کثیفن؟

عادیه قبل من به مادرش بگه میریم باغ فردا

عزیزم هیچ دهن لقی نبوده.

رو منظورم نگفته فرشو

خیلی عادیه

بعدم اون مادرشه، شما همسر.

هر کدوم تو قلب اون جایگاه خاص خودتون رو دارید.

مادرشم کم زحمت نکشیده براش، یکی از مهم ترین افراد زندگیه

نمیخوام ناراحتت کنم گلم اما اگه بخوای این جوری ادامه بدی، کم کم شوهرت کلافه و خسته میشه.

به نظرم حتما برو پیش روانکاو😘

خیلی خوبه، من خودم میرم. ولی حتما روانکاو باشه نه مشاور یا روان شناس

یعنی عادیه که شوهرم بگه صاحبکارم شنبه پول میده یا فلان کار رو رفتم دیدم؟عمادیه بگه ماهم فرشامونو میش ...

آره بابا سخت نگیر. اصلا بگه. چیه مگه. مامانشه. با دختر مردم لاس نزده که. انقدم موضوعات مهمی رو خبر نداده که. مادرشه دیگه

تازه فهمیدم.پول و شرایطی ندارم که برم.مشاوره تلفنی هم بی فایده بود

به نظرم حساسیتت کمی بیش از حده نه اینکه بیخیال باشی ولی انقدرم سختگیری زیادیه شوهرت واقعا حرف غیرعادی نزده چیزیه که بهرحال تو معاشرت گفته میشه

اینجا هرچی به تو میگم رو دارم درواقع به خودم هم میگم. اگه همدیگرو تو دنیای واقعی میشناسیم به روی خودت نیار.

نه عزیزم،اینا که دهن لقی نیست،اگه یه مسئله خصوصی بین خودت و شوهرت باشه،اونو به مادرش بگه یا مثلا مسا ...

وای فداتشم.

یعنی واقعا من بیخودی حساسم؟

بخدا با آرامش با شوهرم حرف زدم و گفتم وقتی زیاد راحت میشی و با مادرت حرف میزنی میترسم که دهن لقی کنی و باعث دخالت بشه.شوهرمم گفت چهار ساله ازدواج کردیم تا حالا من دهنی لقی کردم؟ بچه نیستم که میدونم چی رو بگم چیو نگم.اگه این حرفای عادی رو هم نگم دیگه حرف نمیمونه در مورد چی بگم پس

عزیز عادیه این صحبتا

مادرشون هستن و صمیمیت و گرم گرفتن که خیلی هم خوبه

بچه های خودتون هم میبینن و یاد میگیرن که با شما دوست و صمیمی باشن

من از دار دنیا یک تو را کم دارم و بس ....پدر .....💔🥀😔
وای فداتشم.یعنی واقعا من بیخودی حساسم؟بخدا با آرامش با شوهرم حرف زدم و گفتم وقتی زیاد راحت میشی و با ...

ببین،همسر شما یه آدم بالغ هست،آنقدر بلوغ فکری داشته که ازدواج کرده،خودش هم میگه حواسم هست چی و بگم یا نگم،پس بیخودی بهش پیله نکن،باعث میشه بین تون ناراحتی پیش بیاد

بعد هم یادت بمونه اگر همسرت رو دوست داری و مرد خوبیه،دست پرورده ی همون مادر هست،پس از اینکه باهاش حرف بزنه و یا به مادرش محبت کنه ناراحت نشو،بالاخره حق مادر و فرزندی هم وجود داره،شمادر آینده خودت مادرزن یا مادرشوهر میشی و دوست داری بچه ت باهات حرف بزنه محبت کنه!!اینا هیچ کدوم منافاتی با علاقه به همسر ندارن،اعصاب خودت خرد نکن

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....