2821
2789
عنوان

دعا شدم

23 بازدید | 2 پست

من چند ماهه که با پدر و مادرم قهرم بخاطر اینکه حرفام براشون اهمنیتی نداره و دلایل دیگه ای جدا از قهر که دلم نمیخواد برم تو جمعشون بشینم و تو اتاق میشینم همیشه

خب مامان وبابام و برادرم عادت دارن برن بیرون بعد از ظهرا اما امروز خودشون تکی رفتن

بر گشتن و منم تو اتاق بودم

برا برادرم تعریف میکردن که اره ـ

این ابو بخوره اگ براش تلخ بود یعنی دعا کردن اگ نبود یعنی هیچی

من اینو شنیدم که داشتن برای برادرم تعریف میکردن که اینطوره و فلان من خودمو زدم ب اون راه

من همیشه از پارچ مخصوص تو یخچال خودمو اب میخورم

رفتم خوردم

خیلی تلخ بود الانم حالت تهوع دارم انگار یه چی داره تو دلم میچرخه داشتن زیرزیرکی نگام میکردن اما ب رو خودم نیووردم

تا بفهمن که واقعا قهرم

به نظرتون واقعا دعا شدم؟

نمیدونم اب چی بود شاید اب دعا بوده

راستش ی کاری هم کردم نمیدونم ب خاطر اونه یا نه

اما نظر شما چیه؟

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

نمیدونم ملت ایران کی از توهم دعا و جادو میخان بیرون بیان

همه مشکلاتشون ذو میندازن ب دعا😂دعا واقعیه ولی مگه شماها تیمسارید شاهید وزیرید که براتون دعا بگیرن

نر های هول مادر فاکر که درخواست ندین🫵🫵🫵هر نری درخواست بده مادرش خرابه🫵ای نر/پسر خراب مگه خری زدم درخواست نده باز درخواست میدی ، مگه خری؟. تاپیک من جای مسخره بازی و دلقک بازی یسریا نیست تو تاپیک من پارازیت نباش حرفای بی مربوط نزن و شوخی بی مورد و حرف چرت نزن❌

نمیدونم ملت ایران کی از توهم دعا و جادو میخان بیرون بیانهمه مشکلاتشون ذو میندازن ب دعا😂دعا واقعیه و ...

اما من باور دارم به این چیزا

خب شما که باور ندارین بحثش جداست

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.