2789

حیفم میاد خرجش کنم واقعا پیش اون شخصی هم که کار میکنم سفت سفت هزار تومن برام حساب کتاب میکنه

فروشگاه بزرگ لباس از صبح تا شب هم سرپام

جاهای دیگه کار میکردم اینهمه خستم نمیکردن حقوقم خوب خرج میکردم لباس خوراکی وسایل ولی اینجا دلم نمیاد

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من کل حقوقم میره برای عطر و ادکلن و روتین پوستی😂

چقدر میگیری حقوق

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

Its icon always been like this hard workicon good future

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

Its always been like this hard work good future

ترجمه لطفاً

ترجمه لطفاً

گفتم ک همیشه همین بوده کار سخت آینده خوب

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

من تا قرون آخرشو خرج میکنم به پس انداز نمیرسه لباس و ناخن و کافه و رستوران اینا ماهیانه ام ی پولی واسه مادرم میریزم کمک خرجش باشه خواهرزادمم خیلی خرج رو دستم میذاره هر بار منو میبینه میگه بستنی انبه میخوام میریم فروشگاه با ی کیسه پر از خوراکی و شانسی میایم بیرون🫠

من تا قرون آخرشو خرج میکنم به پس انداز نمیرسه لباس و ناخن و کافه و رستوران اینا ماهیانه ام ی پولی و ...

چقدره حقوقت

حقوقت چقدره؟ یکم برای تفریح بزار کنار و خرج ضروری بقیه رو پس انداز کن دیگه بسته به میزان حقوقت

طلا،سکه پارسیان، دلار

اگه کمه برو سراغ سکه پارسیان جمع که شد بفروش تبدیل کن به طلا

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم

حقوقت چقدره؟ یکم برای تفریح بزار کنار و خرج ضروری بقیه رو پس انداز کن دیگه بسته به میزان حقوقت طلا،س ...

۱۴ میلیون

۱۴ میلیون

حداقل ماهانه ۵ ۶ تومن میتونی یه سکه پارسیان بخری

از یه جای معتبر بخر، حواست باشه شناسه پشتش داشته باشه، به همونم بعدا بفروش

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم

این همه تایم سر پایی حیفه به هیچ و پوچ حقوقت خرج شه

برآورد کن هر ماه برای شارژ، اینترنت، خرید فیل شکن، خرج شخصی خودت مثلا بیرون بری یه کافه، یه چیزی بخری بخوری، خرج رفت و آمدت (تا جای ممکن با اتوبوس مترو) چقدر میشه

بیشتر پولت رو پس انداز کن بعدا از خودت تشکر میکنی

این همه تایم سر پایی حیفه به هیچ و پوچ حقوقت خرج شهبرآورد کن هر ماه برای شارژ، اینترنت، خرید فیل شکن ...

این ماه خرجام اینا بوده

۲/۵۰۰ شهریه استخر

۱/۱۰۰ پول اسنپ

۱/۱۰۰ تفریح خوراکی غذا اینا

این ماه خرجام اینا بوده ۲/۵۰۰ شهریه استخر ۱/۱۰۰ پول اسنپ ۱/۱۰۰ تفریح خوراکی غذا اینا

درامدتو مدیریت کن. یه حساب باز کن، مثلا یک سوم حقوقتو بریز اونجا ک بشه پس انداز.

با پس اندازتم هر وقت به یه حدی رسید طلا بخر.