2789

مشکی

صادق هدايت در كتاب بوف كور میگويد:گاهی انسان، در تاريكى ذهن خود گم میشود،جايى كه مرز واقعيت و خيال از هم جدا نيست.تنهايى، آرام آرام به درون نفوذ میکند،و انسان را از جهان بيرون جدا میسازددر اين ميان، هيچكس نيست كه او را بفهمدحتى خود او. و شايد تلخترين حقيقت اين باشد: بعضى دردها را نمیتوان گفت فقط بايد در سكوت، با آنها زندگى كرد🌌

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کرم /سفید /مشکی / بژ /قرمز زرشکی/ خردلی /خاکستری

کاربر قدیمی هستم.... جواب تمام نظرات و ریپلای ها رو با احترام میدم... تبادل نظر دوست دارم.... مگر دو حالت چشمم نبینه گم شه نظرت که عذر میخوام واقعا🤍 یا اگه تو تایپک آنلاین بودم ولی دیدی جوابتو ندادم بدون حتی لایق بحث هم نیستی 🖤🌱بقیه امضامو گزارش زدن و پاک شد ....هی 🙂

کرم /سفید /مشکی / بژ /قرمز زرشکی/ خردلی /خاکستری

یعنی شال کرم و شلوار کرم باهاش بپوشم یه شلوار مام استایل پارچه ای کرم دارم با شال کرم بپوشم باهاش بد میشه؟

یا اگه شال کرم و شلوار جین سرمه ای یا خاکستری باهاش بپوشم بد میشه؟

شلوار پارچه ای گشاد قهوه ای سوخته و کفش کرم پنگولی

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
یعنی شال کرم و شلوار کرم باهاش بپوشم یه شلوار مام استایل پارچه ای کرم دارم با شال کرم بپوشم باهاش بد ...

هر دو تیپی که گفتی فکر کنم خوب بشه تیپ اولت بهتره احساس میکنم

کاربر قدیمی هستم.... جواب تمام نظرات و ریپلای ها رو با احترام میدم... تبادل نظر دوست دارم.... مگر دو حالت چشمم نبینه گم شه نظرت که عذر میخوام واقعا🤍 یا اگه تو تایپک آنلاین بودم ولی دیدی جوابتو ندادم بدون حتی لایق بحث هم نیستی 🖤🌱بقیه امضامو گزارش زدن و پاک شد ....هی 🙂

ابی.کرم.

یعنی شال کرم و شلوار کرم باهاش بپوشم؟یه شلوار مام استایل پارچه ای کرم دارم با شال کرم بپوشم باهاش بد میشه؟

یا اگه شال کرم و شلوار جین سرمه ای یا خاکستری باهاش بپوشم بد میشه؟

یعنی شال کرم و شلوار کرم باهاش بپوشمیا اگه شال کرم و شلوار جین سرمه ای یا خاکستری باهاش بپوشم بد میش ...

عالیه، ولی جین نه زشت میشه

نرهای ننهجندع درخواست دوستی ندید×هرکس درخواست بده ننش جندع اس😌🤭😅😃

یعنی شال کرم و شلوار کرم باهاش بپوشم؟یه شلوار مام استایل پارچه ای کرم دارم با شال کرم بپوشم باهاش بد ...

تا نپوشی معلوم نمیشه.بپوش عکس بگیر بعد مقایسه کن کدوم بهتره

نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!

شلوار کرمم مام استایله بد نمیشه باهاش بپوشم؟یه کفش سفید و سیاهم دارم کدومو باهاش بپوشم🥲

سفیددد

بهش میاد شلوارت اگه شلوار راسته داری یا دمپا بپوش ببین چه جوره

نرهای ننهجندع درخواست دوستی ندید×هرکس درخواست بده ننش جندع اس😌🤭😅😃