2789

خانما من 19 اردیبهشت پریود شدم ، شب 15 قاعدگی و 19 قاعدگی اقدام داشتم

این مدت قرص فولیک اسید امگا3 و سفیکسیم هم استفاده کردم ، پنج شش روزه که هر وقت میرم سرویس بهداشتی لکه های خون قهوه ای میبینم مخصوصا اول صبح ها ، مثل پریود نیست ولی قهوه ایه و کمه و بعضی وقتا با ادرار میاد بعضی وقتا وقتی دستمال میکشم ، یکم ادرار اول صبحم غلیظ تر هم شده مخصوصا سه روز خیلی غلیظ بود ، صورتمم روی پیشونی چندتا جوش زدم ، ممکنه علائم بارداری باشه یا نه؟؟؟ کسی تجربه داره توروخدا راهنمایی کنید ؟ فردا صبح بیبی چک بزنم جواب میده آخه سه روز تا پریودم مونده

بین اینایی که گفتی فقط لکه بینی از علائم بارداریه و اقدام اولت تو دوره تخمک گذاریی بوده حالا بیبی چک بزن امتحانش که ضرر نداره

اینجا هرچی به تو میگم رو دارم درواقع به خودم هم میگم. اگه همدیگرو تو دنیای واقعی میشناسیم به روی خودت نیار.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بین اینایی که گفتی فقط لکه بینی از علائم بارداریه و اقدام اولت تو دوره تخمک گذاریی بوده حالا بیبی چک ...

آره خریدم گفتم صبح زود بزنم بهتره خیلی استرس دارم و چشم انتظار بچه ام از طرفی هم میگن لانه گزینی فقط دو روز لکه بینی داره ولی من تقریبا پنج شش روزه

لکه بینیت ممکنه بخاطر لانه گزینی باشی پریودت همیشه دقیق بوده؟ جلو یا عقب نمیندازی؟

نه همیشه دقیق دقیق نیست عقب جلو هم میشه ولی این به پریود نمیخوره لکه کم قهوه ای

آره خریدم گفتم صبح زود بزنم بهتره خیلی استرس دارم و چشم انتظار بچه ام از طرفی هم میگن لانه گزینی فقط ...

پس ایشالا مثبته عزیزم

اینجا هرچی به تو میگم رو دارم درواقع به خودم هم میگم. اگه همدیگرو تو دنیای واقعی میشناسیم به روی خودت نیار.

نه همیشه دقیق دقیق نیست عقب جلو هم میشه ولی این به پریود نمیخوره لکه کم قهوه ای

نه منظورم اینکه مثلا اگه جلومیندازی

احتمالا موعدت گذشته باشه

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وطن🤍🕊️

نه منظورم اینکه مثلا اگه جلومیندازی احتمالا موعدت گذشته باشه

اسفند 20 پریود شدم ، فروردین پنج روز انداختم عقب ، اردیبهشت چهار روز انداختم جلو ، توروخدا دعا کن فردا بیبی چک مثبت در بیاد

اسفند 20 پریود شدم ، فروردین پنج روز انداختم عقب ، اردیبهشت چهار روز انداختم جلو ، توروخدا دعا کن فر ...

اینو Chat GPT کفت

اگر فرض کنیم سیکلت ۲۸ روزه بوده و:

• ۲۰ اسفند پریود شدی.
  • فروردین ۵ روز دیرتر → حدود ۲۲ فروردین پریود شدی.
  • اردیبهشت ۴ روز زودتر از آن سیکل → حدود ۱۶ اردیبهشت پریود شدی.

در این حالت اگر دوباره سیکل حدود ۲۸ روزه باشد، پریود بعدی حدود ۱۳ خرداد خواهد بود.

پس به طور تقریبی: ۱۲ تا ۱۴ خرداد

یعنی الان موعدت گذشته

فردا حتما تست بزن 😍

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وطن🤍🕊️

اینو Chat GPT کفت اگر فرض کنیم سیکلت ۲۸ روزه بوده و:۲۰ اسفند پریود شدی.فروردین ۵ روز دیرتر → حدود ۲۲ ...

مرسی فداتشم ، فردا حتما میزنم ایشالا مثبت بشه من عاشق بچم