2821
2789
عنوان

حاجت روایی

1 بازدید | 30 پست

سلام دوستان من یه حاجت دارم راستش دلم میخواد یه نفر که خیلی خیلی بهم ظلم میکنه بمیره خیلی نذر کردم تو رو خدا نگید دعای مرگ و نفرین نکن چون واقعا راه دیگه ای برای رهایی از دستش ندارم اهل دعا نویس و این حرفا هم اصلا نیستم توکل کردم به خدا و توسل به ائمه ولی شرایطم یه جوره که نمیتونم از این آدم دور باشم و هر لحظه توی جهنمم تو رو خدا اگه ختم یا ذکری رو قبلا امتحان کردین که براتون حاجت روایی داشته به منم بگید🥲💚

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عه حاجت من🤌🙂

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

واقعا یه وقتایی با خودم فکر میکنم آدمیزاد چقدر بدبخت و مغروره اختیار خیلی چیزای مربوط به خودش دستش ن ...

تاحالا دعا یا چله ای گرفتی🥲

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

نزدیک ده روز هست چله زیارت عاشورا دارم یس خوندم هدیه کردم به شهید اسلامی نذر سیب شهید هادی نذر نمک حضرت زهرا نمیدونم ولی دلم گرمه احساس میکنم خدا اجازه نمیده ظلم پابرجا باشه و من زیر بار مشقتش هلاک بشم

نزدیک ده روز هست چله زیارت عاشورا دارم یس خوندم هدیه کردم به شهید اسلامی نذر سیب شهید هادی نذر نمک ح ...

منم چندتایی چله گرفتم حدود یه ماهه

توروخدا از هرچی حاجت گرفتی به منم بگو خب🥲

البته من هروقت ذکر یا قابض رو براش گفتم خیلی تاثیر داشته متوجه شدم توی گرفتاری میوفته ولی خیلی ذکر سنگینیه برای من سخته همیشه ادامه دادنش بعضی ذکر ها هم مثل یا فتاح برام خیلی خوب بودن ولی هنوز این حاجتم روا نشده

البته من هروقت ذکر یا قابض رو براش گفتم خیلی تاثیر داشته متوجه شدم توی گرفتاری میوفته ولی خیلی ذکر س ...

من نمیخام گرفتار بشه فقططططططط میخام بمیره

زندگیمون بعد اون شاد تر میشه🥲