2789
عنوان

حاجت روایی

| مشاهده متن کامل بحث + 88 بازدید | 30 پست
منم چندتایی چله گرفتم حدود یه ماههتوروخدا از هرچی حاجت گرفتی به منم بگو خب🥲

آره حتماً برای حاجت روایی شما هم دعا میکنم اصلا هم قضاوتت نمیکنم چون خودم توی شرایطی ام که واقعا گرفتار شدم و راه دیگه ای برام نمونده خیلی ها میگن نفرین بده ولی ما روز مباهله رو توی تاریخ اسلام داریم من واقعا از ته قلبم این آدم که به من ظلم میکنه و هر ظالمی که در عالم هست از روی آگاهی و برای لذت داره حق کسی رو پایمال میکنه نفرین میکنم که اولا ان شاالله از روی کره زمین محو بشن و هلاک بشن تا مردم از دستشون در امان باشن دوما عذاب الهی بچشن به نتیجه رفتار زشتشون

خدایی بعضیا چیکار میکنن حاجت روا میشن؟

مثلا وقتی نماز نمیخونید خب دعاتون بالا نمیره

یا وقتی میخونید اول وقت نمیخونید

یا وقتی اول وقت میخونید ولی حواستون به کلمات نیست...توفکرو خیالید

یا غیبت میکنید

یا مالتون مشکل داره

همه اینا باعث میشه دعا قبول نشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره حتماً برای حاجت روایی شما هم دعا میکنم اصلا هم قضاوتت نمیکنم چون خودم توی شرایطی ام که واقعا گرف ...

منم قضاوتت نمیکنم بلکه عمیییقا درکت میکنم😭

کاش به ارزومون برسیم😭😭😭

درخواست بدمت🥹

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

مثلا وقتی نماز نمیخونید خب دعاتون بالا نمیره یا وقتی میخونید اول وقت نمیخونیدیا وقتی اول وقت میخونید ...

برام دعا کن نماز میخونم ولی خیلی وقتا نماز صبحم قضا میشه نه برای این نیتم برای دل خودم چون بعد قضا شدنش عذاب وجدان میگیرم دیگه نماز صبح هام رو به موقع بخونم

برام دعا کن نماز میخونم ولی خیلی وقتا نماز صبحم قضا میشه نه برای این نیتم برای دل خودم چون بعد قضا ش ...

همین که عذاب وجدان میگیری ینی هنوز لبت زنده ست

خیلی از گناه به دور باش

و برای امام زمان هر روز یک تعداد زیادی صلوات بفرست

و نذر کنید

و حتما نذرو طوری بکنید که بتونید ادا کنید

با اصولش نذر کنید ینی اون جمله رو بگید که دیگه رسمی بشه

و اگر نشد دیگه مصلحت نبوده.

خیلی از گناه به دور باشید اصلا چله بگیرید گناهای ریزو درشت نکنید

انشاءالله حاجت روایید

منم قضاوتت نمیکنم بلکه عمیییقا درکت میکنم😭کاش به ارزومون برسیم😭😭😭درخواست بدمت🥹

عزیز دلم یادت باشه ناامیدی از خدا جزو گناه های کبیرست هر وقت خواستی از خدا و رسیدن به آرزوت ناامید بشی یادت باشه ناامیدی با گناه های بزرگی که حتی از گفتن اسمش هم خیلی وقت ها پرهیز میکنیم توی یک ردیفه من برات دعا میکنم و برای درخواست که گفتی من تازه عضو شدم توی سایت 😅 درخواست چه فرقی داره تبادل نظر ؟

عزیز دلم یادت باشه ناامیدی از خدا جزو گناه های کبیرست هر وقت خواستی از خدا و رسیدن به آرزوت ناامید ب ...

من ناامید نمیشم فقط گاهی میگم خدا منو نمیبینه انگار...اونجا صحبتامونو کسی نمبینه

خانومی؟

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

همین که عذاب وجدان میگیری ینی هنوز لبت زنده ستخیلی از گناه به دور باشو برای امام زمان هر روز یک تعدا ...

مرسی عزیزم آره واقعا یک زمان هر شب به امام زمان نامه مینوشتم نماز صبحم خیلی مرتب و اول وقت بود ولی تا روزی که همین آدم ظالم شرایطی ایجاد کرد که دفتر همیشگی نامم پیشم نبود فاصله که بین نامه ها افتاد دیگه این کار رو نکردم ممنونم که یادم انداختی خیر ببینی ان شاالله

من ناامید نمیشم فقط گاهی میگم خدا منو نمیبینه انگار...اونجا صحبتامونو کسی نمبینهخانومی؟

چی بگم راستش منم یه وقتایی همین حس رو دارم ولی سریع میگم نه این صدای شیطانه درونم میخواد از خدا دورم کنه تو فکر کن خدایی که یک برگ بدون اراده اون از درخت نمی افته امکان نداره حواسش به ما نباشه فقط حکمتی داره منم از خدا میخوام حکمت و مصلحت رو در چیزی که ازش میخوام ( مرگ همون شخص ظالم) قرار بده

آره عزیزم

چی بگم راستش منم یه وقتایی همین حس رو دارم ولی سریع میگم نه این صدای شیطانه درونم میخواد از خدا دورم ...

بهت درخواست میدم قبول کن