2789

دم ازدواج شوهرم اعتیاد ب سیگار داشت روزی یه پاکت

بعد فهمید من ب سیگار و دود آلرژی دارم سرفه میکنم

ترک کرد

واقعا ترک کرد چون تو ازمایش خونش اثری از نیکوتین نبود

بنظر شما این از عشقه یا خودش همینجور ترک کرده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عشقه عزیزم

پایدار باشید❤️

قلم در دست من می نگارد🌱 نویسنده ی رویا های ابریشمی؛ناز کنی ، نظر کنی ، قهر کنی ، ستم کنی گر که جفا ، گر که وفا ، از تو حذر نمیکنم ⛅️ قسم میخورم که از زیبایی او چیزی درک نمیکردم اما دوست داشتم که وقتی این طور در مقابل من میایستد تماشایش کنم.☁️🪽

سلام من یه خواستگار داشتم قد۱۸۵ خوشتیپ خانواده دار خواهر نداشت وصع متوسط تحصیلکرده کارمند خیلی خیلی عاشقم بود و هس و خیلی دست و دلباز تو ی دیت ۳۰هزینه کرد ولی ی مشکل داست اروم و کم حرف ک خودش میگف اوایلش اینجورم تا حالا دیت نرفتم

ولی من چون پر جنب وجوش بودم با تصمیم خودم و خانواده مجواب منفی دادم حتی نه گفتم اشک و تو چشاش دیدم

و هی پیام داد منم بهش ...و بلاک

بنطرتون کارمون درست بوده؟؟؟کجاش استباه بود؟

مرد اگر زنی رو دوست داشته باشه قلبی بله میشه

مادر خدابیامرزم قسم خورد که دیگه عرق نخورم

الان سال ها میگذره لب نزدم

تعهد قلبی بهش دادم

آقا هستم/به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/

ترک سیگار خیلی سخته و اگر همسر شما این کارو کرده، کار خیلی بزرگی انجام داده و جدای از انگیزه انجام کار، بهش افتخار کنید و حس خوب بدین.

قطعا عاشق شماست..

کاربر آقا هستم..