2789
عنوان

بنظرتون اگر مردی به حرف زنش گوش بده و بخاطر زنش سیگار ترک کنه علشقه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 35 پست
اصلا اشتباه نبوده خانم کاملا درست بودهآدم سرد نابود میکنه زندگی آدم گرم رو با بهتره بگیم درونگرا و ب ...

بعضیا ذاتن سرد و یخ هستن

وگرنه درونگراها لزوما خشک و سرد نیستن

کاربری از اردیبهشت بهم واگذارشده وتاپیکهای قبل مال من نیس

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بعضیا ذاتن سرد و یخ هستنوگرنه درونگراها لزوما خشک و سرد نیستن

بله اینم هست

حالا فکر کنید طرف از شانس ما جفتش رو به همراه دارع

آقا هستم/به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/

سلام من یه خواستگار داشتم قد۱۸۵ خوشتیپ خانواده دار خواهر نداشت وصع متوسط تحصیلکرده کارمند خیلی خیلی ...

واااای دختر این جه کاریهععع واااای قلبم اتیش گرفتتت براااش خب بعدا با تو گرم مبشذذذذ صبرش میدادبببب وااای خیلییی دوست داشته نکن شاید دیگه پیدا نکنی اینجوری مردب برش گرون بیشتر اشنا شید و بهش بگو نیاز داری یکم گرم تر باشه این چیزی نبود که همینجوری زود ولش کنی باید حرف کیزدین ببینید حل میشد یا نه زمان میگذشت دختر نکن این کارو من خیلیی حس خوبی کرفتم تزش

حالا بهتر که نشد خیریتی توش بوده

شاید

آقا هستم/به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/