2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=60578650]مادر شوهرم عمل کرده یه ماه هست من امدم خونشون همه کارشون مثل یه کلفت میکنم الان کارام تموم شده بود ا ...[/QUOTE]

خوب ميگفتي همه كارا رو انجام دادم اگه كاري مونده بگين تازه نشستم 🌸🌸🌸🌸تورو خدا به جاي اين همه غصه خوردن خيلي معدبانه جواب بدين چيزي ازتون كم نميشه 🌸🌸🌸🌸

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   
مادر شوهرم عمل کرده یه ماه هست من امدم خونشون همه کارشون مثل یه کلفت میکنم الان کارام تموم شده بود ا ...

درکت میکنم...بهتره دیگه کاری انجام ندی برگردی خونت...

کزت ک نیستی...خیلیم کار اشتباهی کردی ی ماه وایسادی اونجا...ک چی بشه...خونواده شوور هیچ گلی نمیزنن ب سرمون تازه گلامونم میبرن..

سلام..اگه تونستی یدونه صلوات  مهمونم کن....  
تو جمع بهم گفت اینم جواب کارام

بیخیال بابا فک کن مگسی ویز کرده و رفت قرار باشه از الان حساس باشی واسه هر جرف اینجوری غصه بخوری دو سال دیگه به جای سیندرلا میشی عینهو کوکب خانوم 😯 پیر میشی از غصه 

دمپایی تا دیسین کَلّوزَ😛  آدام آداما بیدفعه دییر 💁 لایک الموندا 😯   

[QUOTE=60578758]بعضی موقعا از بس کار باید کنی شب از پادرد خوابم نمیبره[/QUOTE]

اشتباهت همينجاست خودت از خودت يه كلفت ساختي عزيزم نكن ديگه كم كم كمش كن ديگه انجام نده وقتي ازت سوء استفاده ميشه 🌸🌸🌸🌸 بعد از اينكه ديگه مادرشوهرت خوب شد كمتر برين خونشون هر دفعه يه بهونه بيار براي شوهرت خودتو بزن به مريضي به شوهرت هر بار خونه مياي بگو نميدونم چرا حالم خوب نيست سرم گيج ميره بريم دكتر هر دفعه حالتو بد نشون بده تا شوهرت بفهمه تو زياد كار ميكني اونجا مريض ميشي🌸 چاره اي جز فيلم بازي كردن نداري چون از چشم شوهرت ميوفتي اگه مستقيم بهش بگي 🌸

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان