2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبی که ازحد بگذرد نادان خیال بد کند.یه کاری و واسه یکی بیش از حد انجام بدی میشه وظیفت.من خالم ۲۰سال ...

یه هفته خونه مادرشوهرم صبحا پاشدم تمیز خونه رو جارو کشیدم خواهرشوهرم نشست باگوشی وررفت. مادرش پادرد داره دلم سوخت.روز هشتم مادره اورد جارو برقیو گذاشت که مثلا جارو بکشه من پاشم ازش بگیرم ریلکس نشستم با گوشیم وررفتم دخترش پاشد جارو کشید.و من دیگر دست به جارو نزدم.

یه بارم یادمه از خریت ظرفارو میشستم هرروز سه مرتبه اونم ظرف 7 نفر ادمو اونا هم میخوردن میاوردن میذاشتن ظرفشویی که بیا اینم بشور منم شوهرمو صدا کردم گفتم بیا کمرم درد گرفته فشارم افتاد بقیشم تو بشور... خواهرشو صدا کرد همونجا گفت زن من نوکرت نیستا بعد این ظرفارو خودتون بشورید منم شوهرمو دعوا کردم که اینجوری نگو خودم میشورم و از ترس شوهرم نذاشتن دست به چیزی بزنم البته بماند که چند وقت قیافه گرفتن برا شوهرم   که چرا مارو پیش زنت ضایع کردی

درس عبرتی شد که دیگه خودمو بخاطرشون اذیت نکنم چون جنبه ندارن