2789
عنوان

نامزدم برگشته اما بازم همون رفتارارو داره

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 45 پست
واقعا راهنمایی میخوای ؟همین الان بلاککن و دیگه هیچ وقت جوابش رو نده کسی که توی نامزدی خیانت میکنه وا ...

من خودم با پیج فیک چند بار مخشو زدم فک کن اینقد هول بود اما از چشم نیفتاد

ب پسرا یاد میدن برای وابسته کردن دختر دیر سین کنین پیامـندین بیمحلی کنین گل ندین و ...انتظار تغییر ن ...

هر بی توجهی ک دلش خواست داره میکنه ، حالم از عشق بهم میخوره اینقد آسیب روحی دیدم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من روحیم حساس شده انقدر دعوام شد با پدرم گفتم چرا میدونستی شرایط این میشه طلاقمو گرفتی گفت تیکه پارت ...

شرایط تو هم مث من بود ؟ میشه توضیح بدین اگه شرایط منو داشتید ، ببینم چیکار کردین و چیشد بعدش

وعلیک .کسیو که تو رو داخل آدم حساب نمیکنه و بعدم خیانت مرده دوست داری!!نه عزیزم تو عقل نداری که اگر داشتی همون بار اول میفهمی تو قلب این آدم جایی نداری و قلب و پایین تنشون اتوبان دو طرفه س و بشدت شلوغه.تو عاشق خودت نیستی .فکر میکنی هر چقدر بیشتر از سمت طرف یک محل بشی و خیانت ببینید یعنی عاشق تره

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

نمیتونم بیخیالش شم ، نمیخوام تموم شدن از طرف من باشه که یروز پشیمون شم

اتفاقا اگر تو تموم کنی ممکنه درست بشه اما نکنی چنان بلایی سرت میاره که بعدا خودتو لعنت میکنی چرا زود کات نکردی

من بابت برگشتنت سرزنش نمیکنم شاید یه مواردی تو ذهنت تا ابد بی جواب میموند و الان بهتر بتونی بپذیری و درک کنی

آقایون نامحترم و خاله زنک سایت درخواست شما پذیرفته و مورد عنایت قرار خواهید گرقت میتونی از دوستات بپرسی

هدفت از تو رابطه رفتن چی بود؟

این حس بی ارزشی و دیدن خیانت و حس آویزون بودن بلاتکلیفی؟؟

یک روز تمام راههایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخترین قصه دنیاست...💔 این جهان پر ازصدای پای مردمی ست که همچنان که تو را می بوسند در ذهن خود طناب دار تو می بافند🖤