2789
عنوان

نامزدم برگشته اما بازم همون رفتارارو داره

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 45 پست
عزیزم کلا مردم حرف میزنن دیگه فامیل ما با یک بچه جدا شد اتفاقا شوهر بهتری ام نصیبش شد این حرفا چیه خ ...

من روحیم حساس شده انقدر دعوام شد با پدرم گفتم چرا میدونستی شرایط این میشه طلاقمو گرفتی گفت تیکه پارت میکرد چیکار میکردم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

غذایی که بالا آوردی رو دوباره نخور

متاسفانه بازم خوردم توی توضیحم گفتم اما متاسفانه بازم همونه چند روز معطل یه تماسشم هر روز هم زنگش میزنم که تکلیف مشخص شه اما یا میگه پیش رفیقامم یا میگه یه شهر دیگم خودم زنگ میزنم و زنگ نمیزنه

هیچ پیامی نده تماس نگیرهر وقت خودش پیام داد خیلی کوتاه جواب بده کاش قبول نمیکردی نباید اشتباهتو تکر ...

عزیزم منم خیلی سرد تر از قبل بودم باهاش ، اولش خوب بود اما بازم همون طور شد حتی هر روز بهش میگم رابطه نیاز به توجه داره اما انگار نه انگار

عزیزم یه اشتباه و دوبار تکرار نکن😳

خب مشکلم اینه که بازم برگشتم بهش و الان بازم به فکر جداییم با اینکه خیلی دوسش دارم اما از یطرف خوب شد برگشتم چون میدونم دیگه آدم بشو نیست

دندون لقو بایدکشید.کسی که دوستت داره بهت احترام میزاره.خودتو تباه یه آدم اشتباه نکن.

اینقد از اینکه من همش میمونم و هر بی احترامیو چشم پوشی میکنم که حتی راحت خیانت هم میکنه و به همچیم گیر میده اعتماد بنفسمو کامل گرفت

اخه اینجا میگید تکرار نکن فلان نکن میگیم جدا شدیم هزار جور حرف بهمون میگید تاپیک اخرمو ببین چیا بهم ...

🥲🥲راست میگن حتی اگه جدا شیم وقتی عشقی باشه برمیگردن چرا باید اون همه بی احترامیو تحمل کنیم