2789

سلام بچه ها من یک سالی نامزد بودم روی موضوع خیلی الکی تمام شد و هیچ کدوم پیگیری نکردیم بعد ۶ ماه دیدم پیام داده ، خیلی زود بازم بدون هیچ ناز کردنی پذیرفتم که شروعش کنیم ، اولش رفتاراش خوب بود اما بازم نه زنگ میزنه نه پیام میده اینقد همش من زنگ و پیام دادم حس آویزون بودن دارم ، توی همه بحثا من مقصرم هیچیو هم از دلم درنمیاره حتی موقعی که نامزد بودیم خیانتاشو دیدم الان هم نه پیام میده نه هیچی فقط من زنگش میزنم چون دوسش دارم هنوز خیلی گیجم نمیدونم چیکار کنم خسته شدم از این عشق ممنون میشم راهنماییم کنید

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دکمه شو بزنم به دردت نمیخوره خواهر

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  
اخه اینجا میگید تکرار نکن فلان نکن میگیم جدا شدیم هزار جور حرف بهمون میگید تاپیک اخرمو ببین چیا بهم ...

عزیزم کلا مردم حرف میزنن دیگه فامیل ما با یک بچه جدا شد اتفاقا شوهر بهتری ام نصیبش شد این حرفا چیه

خودت و درگیر ادم اشتباه کنی چون مردم حرف میزنن؟

مردم پشت خدا ام حرف میزنن عزیزم