2789

خانما من یکی از رشته های پیرا پزشکی رو خوندم

الان درسم تموم شده

و تا طرحم شروع بشه معلوم نیست ۱ ماه طول بکشه یا حتی یک سال ...(صف طدح تو بیمارستان شهر ما و استانمون شلوع )

هیچ پس انداز و حمایتی هم ندارم

بنظرتون تو این ی سال چیکار کنم ک ب درامدی برسم

شهرمون طوری نیست بری فروشندگی چیزی اگه برم خصوصا چون کادر درمانم ابروتو میبرن و زشت میبین

یه درخواست کنم ازت؟💙🫂هر وقت کامنت منو دیدی تو اخرین تاپیکم یه کامنت یا دعای خیر برام بذار این یه دلگرمی و انرژی مثبته ک یکی از دور کمکم کرده منم قول میدم در اینده ادم مفیدی بشم برای کمک ب جون ادما

سوال منم هست

اگه پیشنهادی دادن لطفا منو لایک کن💖

دعای من خیلی گیراست😇در نتیجه ، خدایا از ته دلم دعا میکنم که همه مرد/نر/پسرایی که توی نی نی سایت به من درخواست میدن سریعاااا عقیم،نازا و کچل بشن!! حالا دیگه خوددانید!!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیشه برای ارشد بخونی

یک طرف روزه داری با دهان خشک طرف دیگر متجاوزان اپستین با شکمی پر از گوشت انسان...اینکه از یه کشور استعمارگر با سابقه تجاوزچند سال یکبار ب کشور های مختلف توقع داشتید بیاد بزنه هزینه کنه بخاطر آزادی شما مو به تن آدم سیخ میشه از هوش و افکارتون اگر آزادی غرب باعث زجه زدن دخترامون زیر دست کفتار های متجاوز چشم و دل سیر میشه لعنت به این آزادی...آزادی که به تهدید بمب اتم و تهدید تصرف کشور و جزیره هامون رسید ...چه دوستای خوبی دارید !

سوال منم هستاگه پیشنهادی دادن لطفا منو لایک کن💖

شما چی خوندین عزیزم ؟

یه درخواست کنم ازت؟💙🫂هر وقت کامنت منو دیدی تو اخرین تاپیکم یه کامنت یا دعای خیر برام بذار این یه دلگرمی و انرژی مثبته ک یکی از دور کمکم کرده منم قول میدم در اینده ادم مفیدی بشم برای کمک ب جون ادما

نمیشه برای ارشد بخونی

حقیقتا ارشد بخونم میتونم استاد دانشگاه شم بعدا

ولی من ب اموزش علاقه ای ندارم

ارشد رشته خودمو بگیرم هیچ تغیبری تو جایگاهم ایجاد نمیشه

نهایت دو الی ۳ تومن میره رو حقوقم ...

شما چی خوندین عزیزم ؟

عزیزم من امسال دانشجو میشم

دعای من خیلی گیراست😇در نتیجه ، خدایا از ته دلم دعا میکنم که همه مرد/نر/پسرایی که توی نی نی سایت به من درخواست میدن سریعاااا عقیم،نازا و کچل بشن!! حالا دیگه خوددانید!!

نمدونم

مرسی :)

حقیقتا ارشد بخونم میتونم استاد دانشگاه شم بعدا ولی من ب اموزش علاقه ای ندارم ارشد رشته خودمو بگیرم ه ...

من پرستارو میدونم میتونی مترون و سوپر شی وضعیت خیلی فرق میکنه

یک طرف روزه داری با دهان خشک طرف دیگر متجاوزان اپستین با شکمی پر از گوشت انسان...اینکه از یه کشور استعمارگر با سابقه تجاوزچند سال یکبار ب کشور های مختلف توقع داشتید بیاد بزنه هزینه کنه بخاطر آزادی شما مو به تن آدم سیخ میشه از هوش و افکارتون اگر آزادی غرب باعث زجه زدن دخترامون زیر دست کفتار های متجاوز چشم و دل سیر میشه لعنت به این آزادی...آزادی که به تهدید بمب اتم و تهدید تصرف کشور و جزیره هامون رسید ...چه دوستای خوبی دارید !

برو مرتبط با رشته ات کار کن شرکتی و جاهای خصوصی

تو شهر خودم جایی برای کار خصوصی نیست

مگه برم مرکز استان

که عملا هزینه رفت برگشت

یا حتی خوابگاه گرفتن میشه حقوقم

بخدا موندم چیکار کنم ...🥲

من پرستارو میدونم میتونی مترون و سوپر شی وضعیت خیلی فرق میکنه

من پرستار نیستم گلی

اره برای پرستاری تغییر جایگاه میده

ولی بقیه رشته ها ارشد بگیرن

بیشتر برای افزایش حقوق و جذب هییت علمی دانشگاهه

ک نه افزایش حقوقه زیاد. ن علاقه ای ب هییت علمی شدن دارم

تو شهر خودم جایی برای کار خصوصی نیست مگه برم مرکز استان که عملا هزینه رفت برگشت یا حتی خوابگاه گرفتن ...

رشته ات چی بوده ؟

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪