2789
عنوان

بعد دوران دانشجویی چیکار کنم 🥄🍒 لطفا کادر درمانی ها هم بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 39 پست
تو شهر خودم جایی برای کار خصوصی نیست مگه برم مرکز استان که عملا هزینه رفت برگشت یا حتی خوابگاه گرفتن ...

خوابگاه چقدر میشه مگه هزینه اش

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع105 وزن کنکونی 90وزن هدف 60🥲

من پرستار نیستم گلی اره برای پرستاری تغییر جایگاه میده ولی بقیه رشته ها ارشد بگیرن بیشتر برای افزایش ...

پارتی پیدا کن طرحو جلو بندازه اگ میشه یا لذت ببر از بیکاری ک طرح پدر ادمو درمیارن

یک طرف روزه داری با دهان خشک طرف دیگر متجاوزان اپستین با شکمی پر از گوشت انسان...اینکه از یه کشور استعمارگر با سابقه تجاوزچند سال یکبار ب کشور های مختلف توقع داشتید بیاد بزنه هزینه کنه بخاطر آزادی شما مو به تن آدم سیخ میشه از هوش و افکارتون اگر آزادی غرب باعث زجه زدن دخترامون زیر دست کفتار های متجاوز چشم و دل سیر میشه لعنت به این آزادی...آزادی که به تهدید بمب اتم و تهدید تصرف کشور و جزیره هامون رسید ...چه دوستای خوبی دارید !

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من پرستاری میخونم یکی از دوستان از ترم ۴ مشغول شد رفت بینارستان و دستمزد کمک پرستاری بهش میدادن

من خودمم تو دوران دانشجویی ی مدت گار کردم تو شهرمون

مشکل اونجاست الان اون کار خصوصی دیگه نیست

و تبدیل ب بخش دولتی شدا

یه درخواست کنم ازت؟💙🫂هر وقت کامنت منو دیدی تو اخرین تاپیکم یه کامنت یا دعای خیر برام بذار این یه دلگرمی و انرژی مثبته ک یکی از دور کمکم کرده منم قول میدم در اینده ادم مفیدی بشم برای کمک ب جون ادما

پارتی پیدا کن طرحو جلو بندازه اگ میشه یا لذت ببر از بیکاری ک طرح پدر ادمو درمیارن

واقعا پارتی تاثیر داره ؟

یه درخواست کنم ازت؟💙🫂هر وقت کامنت منو دیدی تو اخرین تاپیکم یه کامنت یا دعای خیر برام بذار این یه دلگرمی و انرژی مثبته ک یکی از دور کمکم کرده منم قول میدم در اینده ادم مفیدی بشم برای کمک ب جون ادما

تو شهر خودم جایی برای کار خصوصی نیست مگه برم مرکز استان که عملا هزینه رفت برگشت یا حتی خوابگاه گرفتن ...

باید بری همونجا که طرح ثبت نام کردی درخواست کار شرکتی بدی اونا هم اگه نیرو خواستن بهت میگن

حالا برو یه پرس و جویی بکن کار طرحتم پیگیری کن شاید خودی نشون دادی و چند نفر دیدی که کمکت کردن طرحت زودتر دربیاد😁

خوابگاه چقدر میشه مگه هزینه اش

خوابگاه فک کنم بین ۴ الی ۵

با خورد و خوارک دیگه خودت حساب کن چقد میشه ...

از طرفی شهر ما محروم

تعداد مراکز خصوصی اش خییلی کمه

همونم ورود بهش پارتی و سفارش میخواد ...

خوابگاه فک کنم بین ۴ الی ۵ با خورد و خوارک دیگه خودت حساب کن چقد میشه ...از طرفی شهر ما محروم تعداد ...

ترمی ؟

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع105 وزن کنکونی 90وزن هدف 60🥲

باید بری همونجا که طرح ثبت نام کردی درخواست کار شرکتی بدی اونا هم اگه نیرو خواستن بهت میگن حالا برو ...

حتنا همینکارو میکنم

نمی دونستم نیرو شرکتی هم از طریق همون ستاد طرح

میفرستن ..

ترمی ؟

ماهی

باید بری همونجا که طرح ثبت نام کردی درخواست کار شرکتی بدی اونا هم اگه نیرو خواستن بهت میگن حالا برو ...

میگم من میتونم یه شهر بزرگ درخواست طرخ بدم بعد اگه نشد لغو بکنم شهرخودموت برم ؟پرستاری میخونم

میگم من میتونم یه شهر بزرگ درخواست طرخ بدم بعد اگه نشد لغو بکنم شهرخودموت برم ؟پرستاری میخونم

بله میتونید ولی تو شهر خودتون زودتر نوبتتون میرسه چون اولویت بومیه همون منطقه ست و اینکه اگر لغو کنید دوباره میری آخر صف و باز باید منتظر بمونی

تحقیق کن صف طرح تو شهر خودتون و شهری که دوست داری بری چقدر طول میکشه و یکیش رو انتخاب کن

شهر خودتون خوبه بخدا خودتو تو دردسر ننداز،همش تو رفت و آمد و خسته از سرکار میایی یکی نیس اب بده دستت، تنهایی سخته

ولی فکر کنم ترمی باشه

اون خوابگاه های دولتی ان

ولی اینجا ماهی میگیرن

شبیه اجاره خونه

بله میتونید ولی تو شهر خودتون زودتر نوبتتون میرسه چون اولویت بومیه همون منطقه ست و اینکه اگر لغو کنی ...

اره والله شهر خودمون بهتره اینجوری حالا باید تحقیق کنم