2821
2789
عنوان

بارداری

32 بازدید | 17 پست

سلام خانمها لطفا کسایی که میدونن بهم کمک کنند

من سه روز قبل از تخمک گذاری اقدام کردم به بارداری

و تقریبا ده روز ازش گذشته

و ده روز مونده به پریودم

من کی باید تست بارداری بدم و از کجا بفهمم حامله م

لطفا جواب بدید

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

انشاءالله باردارباشی عزیزم

اما باید چندروزاز موعدت بگذره

بعد تست بزنی الان بزنی خطا میزنه هشت روز بعد موعدت بزن

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت هرچی خیره سرراهمون قراربده🙏🤲

الان تست بزن معلومه من ده روز بعد نشون داد

یعنی صبح اول وقت انجام بدم یا امشب هم میتونم انجام بدم بعد تست ها چجورین همون ثانیه نشون میده یا باید چند ساعت بمونه ؟؟؟؟

انشاءالله باردارباشی عزیزم اما باید چندروزاز موعدت بگذره بعد تست بزنی الان بزنی خطا میزنه هشت روز بع ...

خیلی دلم بچه میخواد اصلا روانی شدم میگم کاش بفهمم حداقل حامله هستم یا نه که اعصابم آروم بشه

روز موعدم یعنی اینکه مثلاً از تاریخ پریودم گذشته باشه ؟

اره دیگه ولی خب الانم بزنی باردار باشی مثبت نشون میده

اینجا هرچی به تو میگم رو دارم درواقع به خودم هم میگم. اگه همدیگرو تو دنیای واقعی میشناسیم به روی خودت نیار.

یعنی صبح اول وقت انجام بدم یا امشب هم میتونم انجام بدم بعد تست ها چجورین همون ثانیه نشون میده یا بای ...

هر وقت بخای میتونی بزنی عاره سریع نشون میده

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  
لام نیست که مثلاً صبح اول وقت باشه ؟؟؟بعد چحوریع باید بی بی چک رو نگهدارم ؟؟؟ تا چند ساعت

توضیحاتشو نوشته رو خود جعبش طرز استفاده و اینکه چند دقیقه نگه داری

اینجا هرچی به تو میگم رو دارم درواقع به خودم هم میگم. اگه همدیگرو تو دنیای واقعی میشناسیم به روی خودت نیار.