2821
2789

نزدیک یک ساله باهاش قطع ارتباط کردم

میدونم در حقم بد کرد و هیچ آیندهای باهاش ندارم اما هرکاری میکنم نمیتونم از ذهنم بیرونش کنم...

امروز دیدم اکانتش و حذف کرده و حس کردم آخرین پل ارتباطیمم از بین رفت

مشکل اینه که نمیتونم هیچ کس دیگهای رو جایگزینش کنم البته قطعا قرار نیست برگردم پیشش... اما از دلتنگی دارم دیوونه میشم بعد این همه مدت همچنان انگار نه انگار

راهکار عملی میخوام نه حرفای شعارگونه...

(پ. ن: لطفا اگه درک نمیکنید قضاوت هم نکنید)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بهت میتونم انقدر بگم ک

چنسال دیگ یاد اینروزا میوفتی میگ چ احمقی بودم ک وقتمو براش گذاشتم

بابا ارزششو نداره

الن فک میکنی اون اصلا ب فکرته؟ نه

تنهام. ۱۸ سالگی، آدم خودش نصف جهان مشکلاته! از یه طرف درس و تست، از اون یکی طرف آینده مبهم، از اون یکی هم اضطراب که مثل مهمون ناخونده میاد و نمیره. تو سن ۱۸.۱۷ سالگیم چن بیماریو باهم دارم ولی نمیخام ناشکری کنم(خیلیاهم دارن مث من هستن)...خیلی از همسنامو میبینم درگیر کنکور و خوشگذرونی و...هستن ولی من با خانواده دارم بخاطر بیماری هام دست و پنجه نرم میکنم. حیف که ظرفیت تریاک و سیگار ندارم یا استفاده میکردم. شنیدم نباید بیماری هارو به کسی گف ولی من میگم خالی بشم. خداروشکر راضیم و زندگیم میگذرونم شماهم بگذرونین از خدا راضی باشین، خدا بدبختارو دوس داره اینطور شنیدم.

تو ذهنت باید کمرنگش کنی

بعضی عشق ها تمام نمی شوند؛ فقط تبدیل به دلتنگی می شوند تو در من تمام نشده ای فقط دورتر شده ای... شاید عشق همین است، تبدیل شدن حضور یک نفر به بخش جدایی ناپذیر از وجود خویشتن.

خیلی سخته کاملا درکت میکنم

اما اتفاقا خیلی خوب شد اکانتش حذف کرد که به قول خودت اخرین پل ارتباطی تون از بین بره.

حالا که دیگه اکانتش حذف کرده بهتربن فرصته که کامل از ذهنت فراموشش کنی. خودم تجربه داشتم. میدونم خیلی سخته

ولی شدنیه

ای رهبر شهیدم راهت ادامه دارد💚🇮🇷 گاهی وقتا میدونی باید کدوم سمت بایستی فقط با دیدن آدمهایی که مقابلت هستند👌🏻

راه عملیش همینه که از فکر کردن دربارش فرار نکنی

اگه اومد تو ذهنت بذار فکرش بیاد و بره

دلتنگ شدی بذار بشی

کم کم احساساتت اروم میشن وقتی میبینن فرار نمیکنی

بعد یواش یواش کارای روزانه کوچیک انجام بده خودتو سرگرم کنی پیاده روی عالیه

چیزی ازش داری پاک کن بهت کمک میکنه

وقتت رو حسابی پر کن

خودتو تنها نگه ندار دوستی خانواده ای رفت و امدی

کاربری از اردیبهشت بهم واگذارشده وتاپیکهای قبل مال من نیس

راه عملیش همینه که از فکر کردن دربارش فرار نکنی اگه اومد تو ذهنت بذار فکرش بیاد و بره دلتنگ شدی بذار ...

اخه نمیخوام دلتنگش باشم

الان که تقریبا یه سال گذشته مدام سعی میکنم یه نفر و جایگزینش کنم... تا حدودی موفق شدم ولی دوباره اون احساساتم برمیگرده حس میکنم واقعا عادی نیست