اگر شما ارتباطتون عمیق نبوده و مثل ارتباط من ۴ سال یعنی طولانی نبوده خوب فراموش کردنشم برات راحت تر از منه..
ولی باید تصمیم بگیری که فراموشش کنی سعی کنی فقط به بدیهاش فکر کنی به خوبیهاش فکر نکنی دلتنگش که میشی بری پیادهروی کنی بری حموم ورزش کنی و کلی کارای مختلف انجام بدی که به مغزت اجازه نده بیکار بشه و ذهنت بره سمت اون..
من بعد از یک سال تقریباً آرامش به زندگیم برگشته بود و فراموشش کرده بودم تا اینکه یه بار اشتباهی میخواستم به یه نفر دیگه پیام بدم به اون پیام دادم.
اما چون با خط جدیدم پیام دادم اون شماره منو نداشت.
و نمیدونست که من کی ام😅
وقتی پیام دادم بلافاصله پیام براش پاک کردم نوشت شما گفتم اشتباه پیام دادم چون خودش خیلی هیز و حبل بود چتو انقدر بام ادامه داد تا یک ساعت داشت با من چت میکرد منم جوابشو میدادم ولی در واقع اون نمیدونست من کی ام..😆
بحثو رسوند به اینجا که از ارتباطهای گذشتش برای من گفت و از خودم هم برای خودم تعریف میکرد😂 میگفت یه زمان با یه دختره دوست بودم که هر دفعه یادش میافتم نفرینش میکنم میگفت تمام وجودشو انگار گوه گرفته بود میگفت حالم ازش به هم میخورد و چهار سال زوری تحملش کردم میگفت هر دفعه یادش میافتم سردرد میگیرم و بعدشم بهم پیشنهاد داد که بیا با هم آشنا بشیم چون از پروفایل و اینا فهمید که من یه دخترم..
اونجا بود که دلم خیلی شکست چون من با اینکه با اون کات کرده بودم ولی هیچ وقت انقدر ازش تنفر نداشتم ولی اون شب بعد یک سال به اون پیام اشتباهی تازه ذات واقعیشو بهم نشون داد من فکر نمیکردم انقدر بد باشه.
بعد از اون پیام اشتباهی که بهش دادم اون حرفایی که بینمون رد و بدل شد دوباره انگار یادش افتادم و دوباره کلی تلاش کردم که فراموشش کنم خیلی سخت گذشت بهم🥲
ولی تو اون دوران خودمو با درس خوندن و ورزش و نماز مشغول میکردم نماز خوندن و حرف زدن با خدا خیلی بهم آرامش میداد.