2821
2789

بهترین کتابهایی که خوندین اگه ایرانی باشن هم چه بهتر مثلا من خودم کتاب دائی جان ناپلئون رو خیلی دوست داشتم . یا بامداد خمار . کتابی مثل دالان بهشت خیلی آبکی و سطح پایین بود . یا کتاب خدمتکار که اینجا خیلی تعریفش رو میکردن به نظرم دراون حد خفن نبود

من یدونه اخیرا خوندم نازنین از داستایفسکی خیلی دوسش داشتم ولی تهش بد تموم شد🥲

خیلی تعریف این نویسنده رو شنیدم . کتاب چراغ ها را من خاموش میکنم از زویا پیرزاد هم قشنگه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من دیگه به تعریف مردم اعتماد ندارم و فهمیدم خیلی یه کتابو بزرگ میکنن الان چندتا کتاب خریدم که مردم میگفتن وای عالیه وای فلانه خوندم و واقعا پشیمونم و از نظرم واقعا آبکی و سطح پایین بودن

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦

خدمتکار فیلمش رو دیدم دوست داشتم

دالان بهشت هم تو نوجوونی خوندم برای اون سن خوب بود

من بیشتر فیلم رمان ها رو نگاه میکنم

بلندی های بادگیر

غرور و تعصب

جین ایر

برباد رفته رو فیلمش رو دیدم که برباد رفته از همشون قشنگ تر بود

بوف کور

چشمهایش

پیرمرد و دریا

وداع با اسلحه

آئورا از کارلوس فوئنتس

خشم و هیاهو از فاکنر

گرسنگی از کنوت هامسون

خشکسالی از جی جی بالارد

این پریشان احوالی را که میخوانی، داستان من است.من که نامم گم شده، و جسمم دفن میان این اوباش و الوات و هرزه و کفتار صفت. که همگی این صفات در شخصیت پدر من خلاصه شده. پدری که میخواست ستون و سایه بالای سر خانه و خانواده باشد حالا تبدیل شده است به یک دشمن خونی و که از هیچ ضربه ای بر پیکره خانواده دریغ نمیکند. آقایون عزیز درخواست دوستی ندید، من کلا از مرد جماعت بیزارم ، متنفرم ، نمونه بارزش بابای حرومی خودم . پس درخواست دوستی لطفااااااا نده چون اگه درخواست دوستی بدی انواع و اقسام فحش ناموسی رو بدرقه راهتون میکنم . گه منت روزگار ، گه منت خلق،///// ای مرگ بیا که زندگی مارا کشت. جسم قبر و جامه قبر و خانه قبر ///// باز لفظ زندگان عنوان ماست،،،،،،،،،مردای بی رگ تو تاپیکای من اظهار نظر نکنن،

من دیگه به تعریف مردم اعتماد ندارم و فهمیدم خیلی یه کتابو بزرگ میکنن الان چندتا کتاب خریدم که مردم م ...

کدوم کتابها ؟ کاش اسمشون هم میگفتی دالان بهشت رو چقدر اینجا تعریفش رو دادن وقتی شروع کردم اصلا تو ذوقم خورد

خدمتکار فیلمش رو دیدم دوست داشتم دالان بهشت هم تو نوجوونی خوندم برای اون سن خوب بود من بیشتر فیلم رم ...

بلندی های بادگیر کتابش رو خوندم نمیدونم مشکل از ترجمش بود یا واقعا کتاب دلچسب نبود . سریال بامداد خمار هم ببین با اقتباس از روی کتابش ساخته شده

بلندی های بادگیر کتابش رو خوندم نمیدونم مشکل از ترجمش بود یا واقعا کتاب دلچسب نبود . سریال بامداد خم ...

بلندی های بادگیر من با فیلمش هم خیلی حال نکردم خیلی فضای دارک و چندشی داشت ولی برباد رفت خیلی قشنگ بود

اره بامداد خمار کتابشو خوندم سریالش هم بعضی قسمت هاشو دیدم