2789

معدل حدود ۱۹.۳ و درصد ها میانگین ۴۵ میشه رشته خوبی اورد بنظرتون از ۳ تا رشته خوب تجربی حتی شده ازاد . میشه راهنماییم کنید هرکی میتونه😭😭

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

معدل خوبه درصدارو جدا بگوبببنم

میانگین ۴۵ دیگه شیمی و فیزیک ۴۵ زیست ۵۵ ریاضی ۲۸

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میانگین ۴۵ دیگه شیمی و فیزیک ۴۵ زیست ۵۵ ریاضی ۲۸

تراز معدلت خوب میشه

درصداتم خوبن اگه منطقه یک باشی بخاطر ریاضیت تا دوهزار میای

پزشمکی شهرستانا قبولی مثلا کاشان اینا

تراز معدلت خوب میشهدرصداتم خوبن اگه منطقه یک باشی بخاطر ریاضیت تا دوهزار میایپزشمکی شهرستانا قبولی م ...

نه منطقه دو عم بنظرت زیر ۷ هزار میارم یانه؟؟

نه منطقه دو عم بنظرت زیر ۷ هزار میارم یانه؟؟

اوو اره بابا الان من دیروز ماز دادم حالا درصد فیزیکم بالاتر بود ازت ۷هزار و خورده ای واواردم ریاضیت بالاس کمکمت میکنه تا ۸هزار هم میای

میشه به منم بگی چجوری زیست درصد میزنی

اوو اره بابا الان من دیروز ماز دادم حالا درصد فیزیکم بالاتر بود ازت ۷هزار و خورده ای واواردم ریاضیت ...

جدی من واقعا میخوام زیر ۷ هزار بشم ۸ هزار که خیلیه😢😢

اره عزیزم من خیلی دیر شروع کردم کنکور رو و پشتم الان نزدیک سه ماهه دارم میخونم رسیدم به این درصد البته پایه زیستم متوسط رو به بالا بود قبلا همه کتاب هارو یدور خونده بودم برای تست هم اصلااااا سراغ درسنامه نرو فقط تست بعد نکات تست هارو بنویس یجور بنویس که خوندنش برات راحت باشه سریع بتونی مرور کنی بعد اصلاااا به حرف یسری مشاوره های کنکور گوش نده یکی از مشاوره های مطرح میگفت شما برای درصد ۷۰ باید ۱ سال نیم بخونید ولی خب این حقیقت نداره دوست من با ۱۱ ماه خوندن درصدش شد ۸۵ . امیدوارم موفق باشی.

جدی من واقعا میخوام زیر ۷ هزار بشم ۸ هزار که خیلیه😢😢اره عزیزم من خیلی دیر شروع کردم کنکور رو و پشت ...

وای شما رتبه رو میگی

من تراز و میگفتم

ببین من با درصدای پایینتر رتبم ۳۰۰۰شد تو منطقم البته من منطقه یکم

مطمئن باش خیلی خوب میشه رتبه ات غصه نخور تا جایی ک میتونی تلاش کن درصداتو ببری بالا ریاضیت واقعا عالیه اگه ریلضی کنکورو دراین حد بزنی سه هیچ جلویی

ممنون راستی بابت راهنماییت حتما انجام میدم😭💞💞

وای شما رتبه رو میگیمن تراز و میگفتمببین من با درصدای پایینتر رتبم ۳۰۰۰شد تو منطقم البته من منطقه یک ...

اره عزیزم من منظورم رتبه بود وای من امیدوارم انشالله من عین چی اشتباه کردم خیلی دیر شروع کردم ولی واقعا ریاضی 28 خوبه??😭😭

قربونت امیدوارم به دردت بخوره عزیزم زیست مهم ترین قسمتش نکته هاشه .