2789

مطمینم از فامیلامون سحر و جادو و طلسم میزنن برام حسادت میکنن بهم به چیزایی ک تو زندگیم دارم و اونا نداشتن

خوابشو دیدم تو خواب بهم گفتن فلانی تو رو جادو کرده

ی چند نفری هم گفتن همین فامیلامون دعا و طلسم بردن خونشون خواستن اونا رو هم جدا کنن از هم

خواستگار میاد میره خانوادم مخالفن یا خواستگاره میره نمیاد

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آیه الکرسی زیاد بخون

صدقه بده

حرز امام جواد(ع)

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

منم اینجوریم و کلی دعای قرآنی و نذر و ذکر و دعا انجام دادم ولی فایده نداشت من کلا توی کل زندگیم مشکل میفته

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

نمیتونی متاسفانه خودت

باید بری بگردی اکثرا توی اهواز و روستاهای اطراف یه دعا نویس ماهر پیدا کنی از این الکی ها زیاااد هست اما باید بگردی خوبش رو پیدا کنی خودت که نمیتونی

من فمنیست نیستم چون من معتقدم قطعا ارزش زنها بسیار بالاتر از مردها هست!(قسمت آبی رنگ رو بخون یکی از دلایلش رو نوشتم)توی تاپیک های من فضولی نکن چون همه چیز رو واضح نمیگم که شناسایی نشم پس حرفای ضدونقیض توی تاپیک هام زیاده فقط میخوام برای مشکلم راه حل پیدا کنم وگرنه قصدم این نیست بشینم داستان زندگیم رو تعریف کنم اینجا گوگل هست دیگه ممکنه شناسایی بشیم!با تعلیق شدن تاپیک ها حذف نمیشه وگرنه با خیال راحت صحبت میکردم بعدش تعلیق میشدم مشکلی نبود الان دیگه از یه تاپیک حتی اگر تعلیق بشی اگر شناسایی بشی میرن تمام زندگیت رو میخونن،یه زمانی زنها به قدری قدرتمند بودند از نظر ذهنی و استفاده و کشف داروهای گیاهی که اونهارو شمن(جادوگر)اسم میذاشتن و به آتش میکشیدن و تمام زن های قدرتمند رو نابود کردن چون میترسیدن و به جای اون مردهای ابله که فقط توان جسمی بالایی دارن رو از زنها باارزش تر دونستن و سالیان سال به زنها اجازه ی آزادی نمیدادن و به واسطه ی حرف های چرت این کار رو توجیه میکردن،یه دختر مهربونم تاجاییکه ازت زرنگی نبینم!من میدونم یک روز بهترین مادر دنیا میشم برای دخترم که حق هرگونه آزادی رو برای دنبال کردن رویاهاش بدون قضاوت میدم و همیشه پشتش عین یه کوه میمونم دختر من نمیتونه یه زن آروم و توسری خور بشه اون باید بره پی ارزوهاش هرچند سخت و غیرممکن باشه از نظر بقیه اما من تشویقش میکنم(میدونم قراره سخت ترین امتحان زندگیم رو از دخترام بگیرم چون قراره سرسخت بزرگ بشن)هرگز دلم فرزند پسر نمیخواد چون میدونم بزرگ کردن پسر کار هرکسی نیست و من هیچ علاقه ای به نرها ندارم

نمیتونی متاسفانه خودتباید بری بگردی اکثرا توی اهواز و روستاهای اطراف یه دعا نویس ماهر پیدا کنی از ای ...

متاسفانه یکی از همین فامیلامون هم تو اهوازه یکی از خانوادش گفت پیش دعانویسی اونجا میرن ولی ادرسی چیزی نداد چجوری باطل میشه

فهمید خواستگار دارم خانوادم بهش گفتن بعدش از اون مقع خواستگار نمیاد برام

متاسفانه یکی از همین فامیلامون هم تو اهوازه یکی از خانوادش گفت پیش دعانویسی اونجا میرن ولی ادرسی چیز ...

باید بری پیدا کنی دیگه!اگر واقعا واقعا میدونی چنین چیزی هست یکماه وقت بزار برو توی تمام محله ها به ماسک و عینک دودی بزن از همسایه های فقیر نشین و ساده و مهربون توی روستاها یکی یکی بشین از سن بالا ها صحبت کن بگو این اطراف دعا نویس واقعا خوب هست؟برام از کارش بگو و.....اینجوری میتونی پیدا کنی ولی تلاشت رو کن به اولین نفری که بهت معرفی شد اعتماد نکن

به این پیجای اینستا و....که اصلا اعتماد نکن

من فمنیست نیستم چون من معتقدم قطعا ارزش زنها بسیار بالاتر از مردها هست!(قسمت آبی رنگ رو بخون یکی از دلایلش رو نوشتم)توی تاپیک های من فضولی نکن چون همه چیز رو واضح نمیگم که شناسایی نشم پس حرفای ضدونقیض توی تاپیک هام زیاده فقط میخوام برای مشکلم راه حل پیدا کنم وگرنه قصدم این نیست بشینم داستان زندگیم رو تعریف کنم اینجا گوگل هست دیگه ممکنه شناسایی بشیم!با تعلیق شدن تاپیک ها حذف نمیشه وگرنه با خیال راحت صحبت میکردم بعدش تعلیق میشدم مشکلی نبود الان دیگه از یه تاپیک حتی اگر تعلیق بشی اگر شناسایی بشی میرن تمام زندگیت رو میخونن،یه زمانی زنها به قدری قدرتمند بودند از نظر ذهنی و استفاده و کشف داروهای گیاهی که اونهارو شمن(جادوگر)اسم میذاشتن و به آتش میکشیدن و تمام زن های قدرتمند رو نابود کردن چون میترسیدن و به جای اون مردهای ابله که فقط توان جسمی بالایی دارن رو از زنها باارزش تر دونستن و سالیان سال به زنها اجازه ی آزادی نمیدادن و به واسطه ی حرف های چرت این کار رو توجیه میکردن،یه دختر مهربونم تاجاییکه ازت زرنگی نبینم!من میدونم یک روز بهترین مادر دنیا میشم برای دخترم که حق هرگونه آزادی رو برای دنبال کردن رویاهاش بدون قضاوت میدم و همیشه پشتش عین یه کوه میمونم دختر من نمیتونه یه زن آروم و توسری خور بشه اون باید بره پی ارزوهاش هرچند سخت و غیرممکن باشه از نظر بقیه اما من تشویقش میکنم(میدونم قراره سخت ترین امتحان زندگیم رو از دخترام بگیرم چون قراره سرسخت بزرگ بشن)هرگز دلم فرزند پسر نمیخواد چون میدونم بزرگ کردن پسر کار هرکسی نیست و من هیچ علاقه ای به نرها ندارم

استارتر ختم ۴۵ روزه ی بقره عالیه، توی تاپیکهام هست.فقط پیش دعا نویسو ... نرو

مدتی بقره رو خوندم حتی گوش میدادم خواستگار اومد خانوادم مخالفت کردن دوس ندارن ازدواج کنم واسع بقیه خواستگار میبره داداشم خواستگارانو منو میپرونه

متاسفانه یکی از همین فامیلامون هم تو اهوازه یکی از خانوادش گفت پیش دعانویسی اونجا میرن ولی ادرسی چیز ...

حیف که من اصفهان الان زندگی میکنم تا چندسال پیش ساکن اهواز بودم یکی رو میشناختم آب رو تو آسمون نگه میداشت!حیف سنش بالا بود فوت شد اما اگر اهواز بودم خودم بهت کمک میکردم خودت باید بری بگردی

از کجا میدونی طلسم داریصرف اینکه خواستگار میره و نمیاد

سردرد و دل درد دارم بیشتر وقتها دکتر رفتم مشکلی نداشتم

خوابها وحشتناک میبینم خوابام بعضیاشون رویای صادقه هست چون دروغ نمیگم