2789
عنوان

چجوری طلسم و سحر و جادو رو میشه باطل کرد راه حل

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 42 پست
باید بری جایی ک برات باطل کننهر جایی نرو

ی جا رفتم فقط دعای قرآنی میکرد خوب بود اولین خواستگار هم اومد ولی فامیلامون فهمیدن نذاشتن مراسم خواستگاری رو بهم زدن از فامیل شانس ندارم جز زیر اب زدن من کاری ندارن همه دخترا فامیل ازدواج کردن فقط من مجردشونم همش طعنه و نیش و کنایه میزنن که ترشیدی و فلان 😓😢 نمیدونم عدالت خدا کجاس جادوگرها واسشون زمان مرگشونو هم میگن یکیشون بخانوادم گفته بود

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برا یکی از دوستام گفتن از فروردین بستگی زدن برا اونم دنبال راه چاره ایم . من خودم مثلا میگفتم فلانی ...

من خودم هم باور نمیکردم برن اینکارا رو انجام بدن چندین جا رفتم زنگ زدم اسم همین فامیلامونو گفتن

تو خواب هم اسمشونو میگن خوابام رویای صادقانه هستن بعضیاشون

همش مقایسه میکنن زندگی منو با خودشون به تحصیلات و کار و رنگ پوست و اینکه چرا خانوادت دوست دارن به مسخره ترین و کوچیکترین چیزا حسادت میکنن اون چیزایی ک فکرشو نمیکنی تو ذهن اونا بزرگن

عزیزم میتوتی یه آدم درست پیدا کنی بگی برات احضار بزنه اون میگه کی دعانوشته و کجا گذاشته یکی از دوستا ...

چجوریه فدات من ندیدم کسی تا حالا احضار انجام بده

من خودم هم باور نمیکردم برن اینکارا رو انجام بدن چندین جا رفتم زنگ زدم اسم همین فامیلامونو گفتنتو خ ...

دقیقا انسانها خیلی پلید شدن باید این عینک خوش بینی رو برداشت همه که مثل ما نیستن بگیم خدا میبینه یا خدا جوابشونو میده، نه عزیزم تو این دوره زمونه باید زرنگ بود به همه هم باید شک کرد منکه از بعد عید دارم بعضی چیزا رو میبینم حتی برا منم چن تا از فامیلا هم گفتن مواظب فلانی باش

دقیقا انسانها خیلی پلید شدن باید این عینک خوش بینی رو برداشت همه که مثل ما نیستن بگیم خدا میبینه یا ...

من فکر میکردم همه ذات درست و خوبی دارن درست میگی خیلی ساده م فک میکنم همه نمیتونن بد باشن با همه رفتارم خوبه اما انگار کسی منو نمیبینه

مدتی بقره رو خوندم حتی گوش میدادم خواستگار اومد خانوادم مخالفت کردن دوس ندارن ازدواج کنم واسع بقیه خ ...

همین ختم را بردار به صورت منظم و خودت هم بخون، گوش نده فقط، اگر طلسمی باشه صد در صد برطرف میشه، اگر دیدی برطرف نشد باید با خانواده ات صحبت کنی.

شاید هم یه چیزی در مورد خواستگاراتون میدونند که رد میکنند، دلیل دارند.

من فکر میکردم همه ذات درست و خوبی دارن درست میگی خیلی ساده م فک میکنم همه نمیتونن بد باشن با همه رفت ...

دقیقا مثل من میگفتم فلانی خوبه اینکار رو نمیکنه ولی باور کن بیشتر از همه باید از اون ترسید الان همه خدا نشناس و حسود شدن

همین ختم را بردار به صورت منظم و خودت هم بخون، گوش نده فقط، اگر طلسمی باشه صد در صد برطرف میشه، اگر ...

ممنون باشه

خانوادم میگن خواستگارهات سطحشون پایینه والا همینام خودشونو میگیرن چه برسه به اونا که همسطح خانواده منن دنبال دخترا خیلی خیلی پولدار طبقه مرفه ن

الان پسرا و خانوادشون خودشونو دست بالا میگیرن یارو بیکار بود نمیتونست خونه اجاره کنه خودشو میگرفت خانوادش طوری ازش تعریف میکردن😐

ممنون باشهخانوادم میگن خواستگارهات سطحشون پایینه والا همینام خودشونو میگیرن چه برسه به اونا که همسطح ...

پس با این حساب به این فکر کن خانوادت میخواند طوری ازدواج کنی که خوشبخت بشی