2777
2789

همین الان برو چهار صدتارو بگو

منم میگم

داستان تلخی دارم و تلختر اینکه از دست نی نی سایتیاست و تلخترین اینکه وقتی تاپیک میشه میترکه و تهمت به دروغگویی... بهرحال اینجام که کسی اسم کاربریش مثل من نشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تقریبا پنجاه روز گفتم و اسباب کشی داشتیم دیگه نگفتم ولی بازم روز صد تا یا بیشتر ک تونستم میگم

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
کانال نمیخوام یه نفر را میخوام باهم بگیمخودم تا ۲۸ روز را گفتم ول کردم

حالا لینک گذاشتم ارسال نمیشه،ولی تو اون کانال مربوط به همین آثار استغفار و تجربیاتشون رو میگن ،و اینکه هر چند تا تونستید بگید و فکر نکنید چون یک روز تعداد کمتر گفتید دیگه ادامه ندید

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
حالا لینک گذاشتم ارسال نمیشه،ولی تو اون کانال مربوط به همین آثار استغفار و تجربیاتشون رو میگن ،و این ...

نه عزیزم کانال دارم

من یه نفرو میخوام با هم بگیم که انگیزه بگیریم مقید بشیم

این استغفار هم تعدادش مهمه هم تعداد روزش

و اگر اشتباه بشه نمیشه

مگه چه غلطی کردم که استغفار کنم؟

این ذکر برای رزق و روزیه و باز شذن گره های زندگی فقط اون نیس

داستان تلخی دارم و تلختر اینکه از دست نی نی سایتیاست و تلخترین اینکه وقتی تاپیک میشه میترکه و تهمت به دروغگویی... بهرحال اینجام که کسی اسم کاربریش مثل من نشه