2821
2789
عنوان

اینستا😑

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 21 پست
هر کیو پیشم راه میدم؟چی میگی حالت خوشه؟🤣😐میگم من تو یه پیج دیگه یه پیج مثلا طنز کامنت گذاشتم یکی م ...

عب نداره هر کی گفت تو ام همون جا کامنت بزار مادرشو مورد عنایت قرار بده

Hope?...

اینستاگرام فضای به شدت مسمومی داره و متاسفانه داره فرهنگ جامعه ی ما رو در حال حاضر شکل میده . هر چقد ...

وای دقیق من حس میکنم فضاش جدیدا سمی تر شده دوباره که برگشتیم انگار از یه مشت بیمارجنسی و افراد خودشیفته و خودنما پرشده

درخواست نده حرومزاده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پروفایلت عکس گل بذار و سعی کن کامنت نذاری اونا دارن سر صحبت رو باز میکنم متاسفانه واسه همه ریپ میزنن فقط شما نیستید بهتره محلشون نذارید😉

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
پروفایلت عکس گل بذار و سعی کن کامنت نذاری اونا دارن سر صحبت رو باز میکنم متاسفانه واسه همه ریپ میزنن ...

معلومه محل نمیزارم حالا چشمکت چی بود؟🤣🤣🤣

میخواستم ببینم بقیه هم از این رفتارا اذیتن یا نه

درخواست نده حرومزاده

وای دقیق من حس میکنم فضاش جدیدا سمی تر شده دوباره که برگشتیم انگار از یه مشت بیمارجنسی و افراد خودشی ...

همیشه این بوده ، الان که باز شده چون یه مدت دور بودیم بهتر متوجه این مسمومیت میشیم یه مدت بگذره باز عادت میکنیم

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اینقد بعضیا هولن توهمین نی نی سایتم بااینکه میدونن طرف متاهل و متعهده بهش درخواست میدن

وای درخواستا که موقع قطعی نت اینجا فاجعه بود فکر کنم همینا حمله کردن اینستا🤣

درخواست نده حرومزاده

معلومه محل نمیزارم حالا چشمکت چی بود؟🤣🤣🤣میخواستم ببینم بقیه هم از این رفتارا اذیتن یا نه

ایموجی گذاشتم که سوءتفاهم نشه پشت گوشی☺️💚💚💚

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍