2821
2789
عنوان

اینستا😑

135 بازدید | 21 پست

من عکس خودم پروفایلمه بااینکه تو عکس اصلا لختی نیستم و فقط عکس صورتمه گاها کامنت یا دایرکت های جنسی دارم حرف های مزخرف برا شماهم اینجوریه

من واقعا حالم داره بهم میخوره اینم یه نوع تعرضه چقدر بعضی نرها بی خانواده و چندش آورن😒

گاهی عکس گربه مو میزارم پروفایل که این بیمارا حرف چرت نزنن ولی بازم زیادن جدیدا واقعا حالم بد میشه خدا لعنتشون کنه😑

درخواست نده حرومزاده

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب پس ازینایی و هرکیو پیشت راه میدی بدون شناخت. بزن حدفشون کن چه عجیب شدن آدما

هر کیو پیشم راه میدم؟چی میگی حالت خوشه؟🤣😐

میگم من تو یه پیج دیگه یه پیج مثلا طنز کامنت گذاشتم یکی میاد زیرش چرت میگه تقصیر منه الان من مقصر شدم؟خدا بی نوبت شفات بده🤣

درخواست نده حرومزاده

هر کیو پیشم راه میدم؟چی میگی حالت خوشه؟🤣😐میگم من تو یه پیج دیگه یه پیج مثلا طنز کامنت گذاشتم یکی م ...

پیجتicon اشتباه تایپی بود .

تو چقدر داغونی بابا

تا نباشه بقیه برات کامنت نمیذارن اصلا

پیجت اشتباه تایپی بود .تو چقدر داغونی بابا تا نباشه بقیه برات کامنت نمیذارن اصلا

داغون تویی عتیقه تو اصلا نمیدونی اینستا چیه الکی اومدی چرت و پرت میگی دوزاری 🤣🤣🤣

درخواست نده حرومزاده

پیجت اشتباه تایپی بود .تو چقدر داغونی بابا تا نباشه بقیه برات کامنت نمیذارن اصلا

داغون تویی عتیقه تو اصلا نمیدونی اینستا چیه الکی اومدی چرت و پرت میگی دوزاری 🤣🤣🤣

درخواست نده حرومزاده

اینستاگرام فضای به شدت مسمومی داره و متاسفانه داره فرهنگ جامعه ی ما رو در حال حاضر شکل میده . هر چقدر میتونید برای سلامت روان خودتون برای اینکه نگرش سالمی نسبت به آدمها و دنیا داشته باشید و برای حفظ قدرت تمرکز و حافظتون از اینستاگرام دوری کنید .

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40